Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Surpriza pe care i-a făcut-o Giovana lui Sese de ziua lui. Ce i-a transmis fosta câștigătoare soțului său

Giovana și Sese au sărbătorit împreună aniversarea băiatului. Foștii câștigători ai sezonului 5 Mireasa s-au lăsat fotografiați într-o ipostază romantică, în zi de sărbătoare pentru ei.

Colaj cu Giovana și Sese Galerie
Sese, fostul cîștigător Mireasa, a împlinit 29 de ani, iar Giovana i-a făcut o surpriză | Antena 1

Sese a împlinit 29 de ani, iar Giovana i-a pregătit o surpriză. Frumoasa fraviduță a publicat o fotografie cu tortul aniversar pe care i l-a oferit soțului său. Fosta câștigătoare a sezonului 5 Mireasa i-a făcut și o urare emoționantă viitorului tătic.

Citește și: Simona Gherghe, veste emoționantă. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei Mireasa: „E greu, e o perioadă grea”

Ce i-a transmis Giovana lui Sese, de ziua lui. Imagine emoționantă cu foștii câștigători Mireasa

„La mulți ani, soțule! Să fii sănătos, că restul le facem noi”, i-a transmis Giovana lui Sese, în mediul online.

Imaginea în care tânăra însrăcinată își sărută soțul i-a încântat pe susținătorii lor.

Sese și Giovana sunt mai fericiți ca niciodată de când au aflat că urmează să devină părinți. La doar câteva luni de la Marea Finală a show-ului matrimonial, cei doi și-au anunțat susținătorii că vor avea o fetiță.

De-a lungul competiției, concurenții au cucerit telespectatorii cu frumoasa lor poveste de dragoste care a început în casa Mireasa. Aceștia au întâmpinat situații dificile în emisiune, însă au trecut peste ele și au ajuns să se se căsătorească în Finala sezonulii 5 Mireasa și chiar să câștige marele premiu de 40.000 de euro.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

Anunțul că Giovana este însărcinată a uimit pe toată lumea! Sese a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu au făcut publică vestea sarcinii imediat ce au aflat.

„Suntem foarte bine, noi am ales să dăm vestea asta mai târziu pentru ca am zis ca primele 3 luni să ținem pentru noi, am vrut să fim siguri că totul este bine. Am făcut anunțul acum cu ocazia a 7 luni de la cererea în căsătorie și am zis că e un moment prielnic să postăm”, a mărturisit fostul concurent al sezonului 5 Mireasa, potrivit spynews.ro.

De asemenea, tânărul a dezvăluit că își doreau foarte mult un copil, lucru care s-a întâmplat în cele din urmă: ”Noi ne doream foarte mult să devenim părinți, din casa Mireasa ne doream, dar nu am zis imediat ce am ieșit din casa Mireasa că hai să lucrăm pentru un bebe. Am zis că atunci când va vrea Bunul Dumnezeu să ne dea, atunci e bine venit pentru noi. Ne-am bucurat foarte tare”

Cum au reacționat Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa când au aflat că vor avea un copil

Sese a povestit, de asemenea, cum a fost începutul sarcinii pentru Giovana.

„Vom avea o fetiță. Giovana e foarte bine, pe parcursul sarcinii până acum nu a avut grețuri, se aștepta să aibă băiețel în prima fază că se spune că dacă nu ai grețuri sau stări de rău e băiețel. Pofte are mai mult de dulce, dar altceva nu.

Încă nu știm numele, numele pe care l-am pronunțat în emisiune va rămâne. Noi atunci am zis Selina. Avem emoții constructive, nu avem nicio teamă. Totul va fi ca la carte. Îți dai seama că la primul copil nu știi de la ce plânge, dar o să ne dăm seama, la al doilea o să fim pregătiți și mai bine”, a mai povestit Sese, conform sursei citate mai sus.

De asemenea, concurentul sezonului 5 Mireasa a dezvăluit modul în care au aflat că o să devină părinți pentru prima oară: „Ea zicea că parcă a mai pus pe ea, dar niciodată nu s-a îngrășat, și a zis că hai să luăm un test de sarcină. Prima oară a apărut o liniuță și am zis că uite nu, iar imediat a apărut și a doua, m-am bucurat, am început să cânt prin casă. Eram foarte fericiți”, a povestit Sese.

Simona Gherghe, veste emoționantă. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei Mireasa: „E o perioadă grea”... Mireasa sezon 7, 19 mai 2023. Roberto are nevoie de operație după ce s-a accidentat în casă: ”Mi-a venit rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x