Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. O nouă mamă a intrat în casă. Cine e și cât va sta

Mama lui Vlad a venit în casa Mireasa sezon 7. Ea a fost prezentă în platou în Gala din 2 iunie 2023.

colaj de imagini cu mama lui vlad si simona gherghe Galerie
Mama lui Vlad a venit în casa Mireasa sezon 7. Ea a fost prezentă în platou în Gala din 2 iunie 2023. | Antena 1

O nouă mamă a venit în casa Mireasa sezon 7. Vlad, care a venit neînsoțit în casa Mireasa și care a fost ”adoptat” de doamna Ana, o va avea alături pe mama sa, care se numește tot Ana.

Aceasta va rămâne câteva zile în competiția matrimonială de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Vlad și Cătălina, fericiți să o aibă alături pe doamna Ana

Surpriză pentru cuplul Vlad- Cătălina, care are parte de un oaspete în competiție. Doamna Ana a venit să-i susțină pe aceștia, însă nu va rămâne mult timp.

Cei doi sunt bucuroși să o aibă pe mama băiatului în casa Mireasa sezon 7.

Până luni, de Rusalii, aceasta va rămâne în casa fetelor și a mamelor. Chiar dacă nu stă până la Finală, aceasta i-a asigurat pe cei doi că va veni și la cununia civilă. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Familia lui Antonio, scrisori dure despre relația cu Maria. Ce spun tatăl, bunicile și mătușa

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Cum a răspuns psihologul Eduard Puiu acuzațiilor că și-ar fi adus un client în casa Mireasa. A dezmințit știrile false... Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cine a câștigat task-ul sărutului. Premiul este unul consistent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x