Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 22 iunie 2023. Simona și Andrei, în tandrețuri. Cum au fost surprinși de camere

Andrei și Simona au fost surprinși în momente senzuale. Cei doi s-au sărutat pătimaș și s-au alintat, iar în emisia live de Mireasa de pe 22 iunie 2023 au fost difuzate acele imagini. 

Colaj cu Simona și Andrei Galerie
Simona și Andrei de la Mireasa, ipostaze senzuale | Antena 1

În ultimele 15 minute de dinainte de închiderea ușilor Simona și Andrei au profitat de timpul petrecut împreună și au avut parte de atingeri, îmbrățișări și tandrețuri.

„Măi, voi vreți în camera matrimonială!”, le-a spus Simona Gherghe după difuzarea imaginilor.

Citește și: Mireasa sezon 7, 22 iunie 2023. Maria a plâns în hohote după intervenția mamei sale. Tânăra a vorbit și cu sora ei

Simona și Andrei, gesturi de tandrețe

„Nu. Mai avem oricum 2 săptămâni”, a răspuns Simona precizând că nu crede că va câștig aun task.

Andrei a spus că nu ar refuza acest premiu dacă l-aș câștiga.

Simona Gherghe a anunțat în ediția precedentă că în urma câștigării task-uilor, cuplurile vor avea parte de nopți petrecute în camera matrimonială.

„Se intră în cameră la 00:00 și se părăsește la 10:00. După intrarea în cameră puteți solicita să se stingă lumina și se acoperă cu un material opac camera. Aveți voie să vă opriți lavalierele după ce camera se acoperă cu o pânză opacă”, a spus Simona Gherghe regulamentul camerei romantice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Ce spun doi dintre foștii concurenți despre cei care au rămas în casă

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Mihai și Hatice, cu gândul la Finală și la posibilitatea de a deveni părinți

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Sese a apelat la o schimbare de look neașteptată după venirea pe lume a fetiței sale. Familia Seserm... Mireasa sezon 7, 23 iunie 2023. Irina, gest neașteptat față de Cătălina, în contextul „războiului” ei cu Maria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x