Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 22 iunie 2023. Maria a plâns în hohote după intervenția mamei sale. Tânăra a vorbit și cu sora ei

După intervenția telefonică a mamei Mariei, logodnica lui Antonio a cerut să discute la telefon cu sora ei, pentru a-i cere să-i spune mamei să nu mai intervină. 

Maria și Antonio Galerie
Maria a plâns în hohote după intervenția mamei sale | Antena 1

Mama Mariei a avut un atac la adresa lui hatice, iar Maria a fost supărată după acea intervenție telefonică.

„De ce de atâtea zile se dă în acești copii. De exemplu, Hatice. Ea a făcut foarte multe lucruri în această emisiune și nu s-a vorbit de ea atâtea zile. La fel și de Mihai. De ce sunt Maria și Antonio puși la zid. Iar Irina să-și vadă de treaba ei. Hatice, ar trebui să te intereseze personal de tine.

„Cred că ar trebui să vă vedeți de copiii dumneavoastră”, a replicat Hatice.

După emisiunea Maria s-a dus rapid în fața camerei de la AntenaPLAY spunând că vrea să discute cu producătorul, însă Antonio a oprit-o și a încercat să o calmeze.

„Fac tensiune și mi-e rău! Nu mai pot! Nu mai vreau să mai sune deloc! Nu mai vreau să vină aici!”, a spus Maria.

Atât Antonio cât și Cătălina au încercat să o facă pe Maria să înțeleagă că mama ei a încercat doar să o protejeze. Maria a plâns în hohote și a fost în pragul unei căderi nervoase. Ulterior, Maria și Antonio au avut o discuție despre comentariile pe care Hatice și Mihai le-au spus la adresa lor, iar în emisia live de Mireasa de pe 22 iunie 2023 a existat un schimb acid de replici.

„Ea și-a dat cu părerea în subiecte care ne puneau pe noi într-o situație proastă. Și noi nu ne-am dat cu părerea despre ei”, a spus Antonio despre Hatice.

Cuplurile Mihai-Hatice și Maria-Antonio s-au certat în emisia live de pe 22 iunie 2023, iar Simona Gherghe i-a întrebat: „Vă certați pentru marele premiu?”

„Probabil, da”, a răspuns Hatice.

Ce a transmis sora Mariei

„Nu e tocmai ok să sune cu nervi. Nu mai sunăm niciunul, fata mea și să te descurci singură. Cât timp sunteți împreună și vă respectați nu mai contează nimic. important e să ieșiți împreună câștigători sau necâștigători. Nu contează. Dacă Antonio are probleme și îi trebuie 25 de mii îl ajutăm și noi. Să vină să ne filmeze casa. Să se vadă ce casă avem, ce mașini”, a spus sora Mariei.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Mama Mariei a intrat în direct după comentariile la adresa fetei sale. Ce a trimis mama ... Mireasa, sezonul 5. Sese a apelat la o schimbare de look neașteptată după venirea pe lume a fetiței sale. Familia Seserm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x