Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Mihai și Hatice, cu gândul la Finală și la posibilitatea de a deveni părinți

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 20 iunie 2023 Gabriela Cristea i-a sugerat lui Hatice ca poate face un test de sarcină, după ce aceasta a expus posibilitatea să fi rămas însărcinată după noaptea la hotel petrecută cu Mihai.

Colaj cu Mihai și Hatice Galerie
Mihai și Hatice, cu gândul la Finală și la posibilitatea de a deveni părinți | Antena 1

Mihai și Hatice au vorbit atât despre Finala Mireasa, unde le vor fi alături toți oamenii dragi, dar și despre posibilitatea de a avea un copil, în urma nopții petrecute la hotel imediat după ce s-au logodit.

Mihai și Hatice au mărturisit că-și doresc să devină părinți cât mai repede și, de asemenea, ar vrea ca primul copil să fie băiat.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 iunie 2023. Mihai și Hatice au sărbătorit logodna la hotel. Cum au fost surprinși la primele ore ale dimineții

Mihai și Hatice au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți

Conversația lor difuzată la Mireasa, Capriciile Iubirii, în emisia de pe 20 iunie, a cuprins ipoteza ca fata să fi rămas însărcinată în noaptea logodnei.

M: O să fie tare! Abia aștept să-i văd pe toți!

H: Vine fratele meu.

M: Ce bine că vin toți! Și fratele tău și frații mei!

M: Ne pregătim să facem un copil!

H; Cine știe...

M: Noi nu facem nici nuntă, facem botezul mai întâi.

H: N-a zis mami să vin cu un nepoțel? Calculele mele…

M: Ce zodie ar ieși?

H: Suntem în iunie. Pe la sfârșitul lui februarie-martie. Pești, Berbec.

Doamna Ana: Să fie într-un ceas bun!

H: Doamne ajută! Să vedem!

„Stați că făceam un calcul. Ai două variante Hatice. Dacă vrei poți să afli la 9 zile de 17 (n.r. ziua logodnei), pe 16, poți să faci un beta HCG. O analiză de sânge. E ușor. Îți ia un strop de sânge și indică dacă ai un hormon ridicat care indică faptul că pornești spre o sarcină. Mai ai varianta de 1-5 iulie. Înainte de finală ai putea să faci un test normal. Ai aceste două variante. Ia uite-l pe Mihai care zâmbește. Eu vă spun că dacă s-a întâmplat să fie într-un ceas bun. Dacă nu, mai aveți un pic de răbdare, mai bucurați-vă unul de celălalt că sunteți încă tineri. Credeți-mă că știu ce zic”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Maria este de părere că Irina îl place pe Antonio și că acționează „din frustrare”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Mai mulți concurenți au încălcat regulamentul, iar sancțiunile au fost aplicate pentru t... Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Maria a răbufnit după comentariile Irinei la adresa sa și a lui Antonio: „Mi-e greață câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x