Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”

Doamna Loredana și-a ieșit din minți pentru că Irina i-a pus întrebări incomode lui Dani. Acesta a vrut să știe dacă băiatul a intenționat să o sărute pe Denisa, lucru negat de el.

colaj de imagini cu doamna loredana si irina de la mireasa sezon 7 Galerie
Doamna Loredana și-a ieșit din minți pentru că Irina i-a pus întrebări incomode lui Dani. Acesta a vrut să știe dacă băiatul a intenționat să o sărute pe Denisa, lucru negat de el. | Antena 1

Doamna Loredana consideră că Irina este ”obsedată” de Dani. ”Azi unul, mâine altul, poimâine altul. Ai încerca pe orice, dacă ai avea posibilitatea. Ai face orice pentru a da bine la televizor. Te străduiești. Dani e problema lui ce e. Ai o problemă cu el? Îți place? De ce tot timpul vorbești despre el? Ești un pic cam obsedată. Asta denotă o obsesie”, a zis mama lui Dani în emisia live din 22 februarie 2023.

Doamna Loredana, foarte dură cu Irina de la Mireasa sezon 7

După finalul emisiunii, doamna Loredana a continuat revolta la adresa Irinei. ”Pe mine m-a deranjat că el a spus că nu vrea să joace. De ce l-ai băgat în joc?”, spunea aceasta pe terasă. Irina a ieșit la scurt timp și a încercat un dialog: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat. Hai lasă-mă. Pe bune, ai venit să te măriți... Te ia tata.”

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 22 februarie 2023. Miruna și Cosmin, prima apariție după ce au divorțat. Fata s-a așezat lângă fostul soț

Irina a fost afectată de cele spuse de mama lui Dani și a fost consolată de Hatice. Doamna Loredana a ascultat discuția lor și i-a atras atenția că poate vine acolo la ea.

”La mine aici s-a umplut paharul. A fost pe la toate colțurile”, a comentat doamna Loredana în emisia live Mireasa din 23 februarie 2023. Aceasta a afirmat că l-a vorbit pe Dani de rău la Daiana.

Pentru că Alex a râs și a aplaudat în timp ce materialul era difuzat, Simona Gherghe i-a atras atenția asupra faptului că nu este ok să procedeze așa. Ea i-a subliniat faptul că acest gen de comportament arată ce fel de bărbat este.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa Măștile Iubirii, 22 februarie 2023. Miruna și Cosmin, prima apariție după ce au divorțat. Fata s-a așezat lângă ... Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Ionuț i-a spus Denisei că vrea să doarmă cu ea și puțin mai târziu o săruta pe Andre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Joi, 29.02.2024, 16:36
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

La task-ul cătușelor, Khaled a fost legat de Delia. Cu toate acestea, pentru o ieșire a ales-o pe Laura.

Joi, 29.02.2024, 15:04
Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit să aducă o rază de lumină și căldură în inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.

Joi, 29.02.2024, 14:07
Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Alexandru și Cristina au primit binecuvântarea ambelor familii. După ce mama fetei a spus că îl place pe concurent, a venit rândul tatălui lui să își spună părerea.

Joi, 29.02.2024, 11:06
Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Doamna Iulica, mama Iulianei, a intervenit telefonic și i-a cerut scuze Andradei pentru reacția fiicei sale.

Joi, 29.02.2024, 11:05
Ultimele știri
x