Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Dima părăsește competiția. Anunțul făcut de Simona Gherghe în live

În emisia live de Mireasa de pe 23 mai 2023 Simona Gherghe i-a spus lui Dima că trebuie să plece din casa Mireasa, având în vedere că s-a plâns cu privire la mediul din competiție și a amenințat că recurge la diverse gesturi care îi pot agrava sănătatea.

Colaj cu Sabrina, Dima și Simona Galerie
Dima a fost eliminat din competiția Mireasa, în emisia live de pe 23 mai 2023 | Antena 1

Dima a avut discuții și stări tensionate după gala de vineri. Mai întâi băiatul a spus că nu suportă momentele în care ușile sunt închise și este departe de iubita lui, iar apoi, după ce cuplurile s-au mutat împreună în casa fetelor, băiatul a spus că are aceeași stare foarte proastă și a amenințat că se „aruncă de la etaj în jacuzzi”.

Citește și. Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cum au fost surprinși Dani și Daiana după noaptea petrecută împreună la hotel

Dima a fost eliminat din casa Mireasa

Dima a fost anunțat că trebuie să plece din casa Mireasa, în timp ce Sabrina va rămâne în continuare în competiție. Simona Gherghe i-a spus fetei că trebuie să se mute în casa celor singuri.

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, i-a spus Dima Sabrinei.

„După 4 luni jumate nu mă mai simt deloc bine în acest mediu și așa sunt eu”, a spus Dima în emisia live de Mireasa de pe 23 mai 2023.

După difuzarea acelor imagini Simona Gherghe l-a anunțat pe Dima că trebuie să plece din casa Mireasa.

„Pentru că ai spus lucrurile alea și eu nu vreau să ți se întâmple ceva, vreau să fiu salvatoarea ta, Dima. Nimeni din acest show nu riscă și nu vrem să riscăm așa ceva. Prin urmare lucrurile au ajuns mult prea departe și cred că trebuie să oprim treaba asta. Ai o oră să-ți faci bagajele și să părăsești casa Mireasa. Îți mulțumesc pentru participare! Sabrina, vor fi eliminări de fete la un moment dat. O să-l urmezi atunci afară”, a spus Simona Gherghe.

Prezentatoarea Mireasa a anunțat că în ziua următoare efectivul concurenților va fi cu unul mai puțin.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum au fost întâmpinați Dani și Daiana, al doilea cuplu logodit din acest sezon. Ce a spus doamna Loredana

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cum au fost surprinși Dani și Daiana după noaptea petrecută împreună la hotel... Mireasa, sezon 5. Giovana a născut o fetiță. Sese a publicat prima imagine cu bebelușul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x