Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 aprilie 2023. Conflict în casa fetelor. Ce i-a spus Giulia Anemonei: „Eu oricum am renunțat”

După petrecerea de sâmbătă seara de la Mireasa, a avut loc un conflict în casa fetelor. Irina a râs în hohote ca urmare a apropierii între Giulia și Antonio, iar Anemona a aprobat-o. După acel conflict, Anemona a fost pusă în situația de a invita un băiat la date.

Colaj cu Giulia și Anemona Galerie
Anemona și Giulia s-au certat în casa Mireasa | Antena 1

Unele fete se aflau pe canapea, iar altele la masă, când Irina a început să râdă în hohote:

„Eu râd de Antonio. Cum a râs el de mine de situația mea cu Bogdan”, și-a explicat Irina reacțiile, iar Daiana și Hatice i-au sărit în apărare Giuliei, spunându-i Irinei că nu are dreptate: „Ba e exact așa situația”, a spus Anemona, iar de la această replică a izbucnit un conflict.

„Eu oricum am renunțat”, a spus Anemona, referindu-se la Antonio.

„Ai renunțat! Hai lasă-mă! Dacă Antonio continua să vină la tine nu mai renunțai”, a spus Giulia pe un ton ridicat.

„Eu am impresia că fetele astea cred că duc eu lipsă de bărbați. Eu nu mă cert cu nicio femeie. Nici ea nu poate să vină să-mi spună că am venit acum 3 zile și mă cred deșteaptă”, a spus Anemona.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 aprilie 2023. După sărutul cu Maria, Antonio s-a îndreptat către Giulia, iar fata s-a arătat interesată

Pe cine a invitat Anemona la un date, în afara casei Mireasa

La conflict a intervenit și Daiana, care a ridicat tonul la Anemona.

„Am întrebat-o pe Giulia de ce la început a spus că nu s-ar vedea cu Antonio și mi-a răspuns că i se părea neserios. Și am râs, după ce am întrebat-o dacă acum, având în vedere situația actuală, îl consideră serios”, a explicat Irina în emisia live de Mireasa, de pe 24 aprilie 2023.

„Mi se par niște copilării. Că râzi că am zis o chestie la început. M-a deranjat atitudinea de superioritate a Anemonei”, a explicat Giulia, la rândul său.

După difuzarea imaginilor cu conflictul, Simona Gherghe a invitat-o pe Anemona să aleagă un băiat cu care să meargă la un date. Fata l-a ales pe Zain pentru un date, iar el a acceptat.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 24 aprilie 2023. După sărutul cu Maria, Antonio s-a îndreptat către Giulia, iar fata s-a arătat interes... Mireasa, sezon 7. Ce a ținut să-i spună Antonio lui Zain după ce a făcut pași spre Giulia și ce l-a îndepărtat de Anemon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x