Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Băieții au făcut nominalizări. Cine e în pericol de eliminare

În gala din 24 februarie 2023, băieții au votat nominalizări la Mireasa sezon 7. Iată ce băieți sunt în pericol de eliminare.

simona gherghe intr-o rochie alba cu buline Galerie
În gala din 24 februarie 2023, băieții au votat nominalizări la Mireasa sezon 7. Iată ce băieți sunt în pericol de eliminare. | Antena 1

În gala din 24 februarie 2023, concurenții au făcut nominalizări. Tinerii au votat pe cine nu mai doresc în casa Mireasa sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Ce a decis publicul în cazul lui Bogdan. Răspunsul telespectatorilor e clar

Nominalizări la Mireasa sezon 7. Cine e în pericol de eliminare

Băieții fac din nou nominalizări. De această dată, tinerii au votat un băiat pe care nu îl mai doresc în casa Mireasa sezon 7.

Simona Gherghe i-a invitat pe concurenți să aleagă un băiat pe care nu-l mai doresc în competiție. Tinerii s-au gândit bine și au votat. Iată alegerile lor:

  • Alex - Ionuț

”Nu mi-a plăcut această joacă pe care a făcut-o cu Denisa și Andreea. Acum nu știe unde să se scaldă și continuă cu Andreea. Nu ai cum, într-un moment atât de scurt, să schimbi persoanele. Nu cred în îndrăgosteala lui”, a zis Alex.

  • Andrei - Alex

”De-a lungul timpului am avut conflicte, dar nu am avut nimic personal cu el. Am văzut că e abătut.”, a declarat Andrei.

  • Dima - Andrei

”Când declari că îți place o personă și spui la toată lumea că vrei o relație cu ea, când toată lumea dă în ea, îi iei apărarea. Nu mi-a plăcut că nu i-a luat apărarea Simonei”, a afirmat Dima.

  • Dani - Alex

”Când am intrat în casă, era plin de viață și acum e foarte supărat, trist, nu-și mai găsește locul în casă. Consider că i-ar fi bine acasă”, a susținut Dani.

  • Ionuț - Alex

”În ultima perioadă își dorește să plece acasă. Nu se simte bine aici, simte că nu își va găsi persoana aici. Și eu văd același lucru. Și eu simt asta, e o altfel de persoană, sinceră și dreaptă cu el”, a afirmat Ionuț.

  • Mihai - Alex

”Chiar suntem prieteni. L-am scris doar pentru că și-a dorit să plece acasă. Eu îl simt și ar vrea acasă. Asta e singurul lucru”, a explicat Mihai.

  • Roberto - Alex

Roberto i-a scris ”Te iubesc” pe carton. ”Ca prieten”, a ținut el să puncteze.

  • Vlad - Alex

”Pentru liniștea lui sufletească”, a argumentat Vlad.

Votul băieților a fost anulat. Care e motivul

”Pentru că uneori am senzația că vorbesc în vânt și-n gol, vă anunț oficial că ați încălcat regulamentul. Votul este anulat pentru că Alex a vorbit despre nominalizări și știa că nu aveți voie. Acestea fiind spuse, o să avem o cursă de eliminare pentru că un băiat va trebui să părăsească casa, așa că ultimii doi vor intra în cursa de eliminare.”, a anunțat Simona Gherghe.

În cursa de eliminare au intrat Roberto și Ionuț.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Adevărul despre imaginile care circulă cu Sabrina pe grupuri. Fata poartă pijamale

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Ce a decis publicul în cazul lui Bogdan. Răspunsul telespectatorilor e clar... Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x