Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Ce a decis publicul în cazul lui Bogdan. Răspunsul telespectatorilor e clar

Publicul a decis dacă Bogdan revine sau nu în casa Mireasa sezon 7, la câteva săptămâni după ce a fost eliminat tot de către telespectatori. Iată rezultatul sondajului.

irina si bogdan zambesc la mireasa sezon 7 Galerie
Publicul a decis dacă Bogdan revine sau nu în casa Mireasa sezon 7, la câteva săptămâni după ce a fost eliminat tot de către telespectatori. Iată rezultatul sondajului. | Antena 1

Irina l-a invitat pe Bogdan în casa sezonului 7, iar pe 21 februarie 2023, producția a luat o decizie în cazul lui: publicul va decide dacă intră sau nu în competiție.

Astfel, în aplicația Antena 1, telespectatorii au avut la dispoziție un sondaj al cărui rezultat a decis soarta lui Bogdan în ceea ce privește revenirea în competiția Mireasa sezon 7.

”Tu ai fost eliminat prin votul publicului, așa că tot publicul este cel care va decide dacă tu meriți o a doua șansă. Și publicul va vota treaba asta până vineri, în Gala Mireasa.”, a anunțat Simona Gherghe.

Reamintim că Bogdan a fost informat că nu va intra în casa Mireasa sezon 7 dacă publicul va decide că Irina trebuie să părăsească competiția, chiar dacă răspunsul telespectatorilor este pozitiv în privința revenirii lui.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Adevărul despre imaginile care circulă cu Sabrina pe grupuri. Fata poartă pijamale

Ce a decis publicul în cazul lui Bogdan

În gala Mireasa din 24 februarie 2023, Simona Gherghe a anunțat cum a votat publicul în cazul lui Bogdan.

”Sunt foarte curios. Au fost grele zilele astea.”, a zis Bogdan. Despre cele spuse de doamna Loredana despre Irina, băiatul a zis: ”Fiind un copil, ar fi trebui să o învețe”.

Imediat, Simona Gherghe a citit rezultatele sondajului.

”S-a votat mult și scorul este categoric.”, a afirmat Simona Gherghe înainte să citească decizia publicului. ”Au răspuns ”da” 61,18%.”, a adăugat ea.

Irina s-a bucurat mult și i-a sărit în brațe. ”Stai așa, ești cu un picior în casa Mireasa pentru că tu nu o să intri în casă dacă Irina va fi dată afară de telespectatori”, a mai spus gazda emisiunii.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Adevărul despre imaginile care circulă cu Sabrina pe grupuri. Fata poartă pijamale... Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Băieții au făcut nominalizări. Cine e în pericol de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x