Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Cătălina și Vlad, rugați să părăsească platoul Mireasa și să meargă în casă. Care e motivul

Familia lui Vlad a venit în vizită, cu ocazia zilei de naștere a lui. Tânărul s-a bucurat foarte mult, la fel și Cătălina.

simona gherghe la mireasa pe 24 martie 2023 Galerie
Familia lui Vlad a venit în vizită, cu ocazia zilei de naștere a lui. Tânărul s-a bucurat foarte mult, la fel și Cătălina. | Antena 1

Cătălina și Vlad au fost rugați să părăsească platoul Mireasa și să meargă în casă. Acolo îi așteptau bunica, mama și mătușa lui Vlad. Aceștia au venit cu daruri: cornulețe, tort, baloane.

Bunica și mama lui Vlad, încântate de relația acestuia cu Cătălina

În timp ce Vlad și mama lui chicoteau, bunica lui a povestit câteva lucruri despre concurentul de la Mireasa sezon 7.

”La noi în casă el a fost o surpriză permanentă.”, a zis bunica lui Vlad, care a subliniat că tânărul o aștepta cu masa făcută când ea pleca la muncă, la câmp. ”A fost un bibelou. Când am auzit că a născut mama, am sărit în sus de fericire”, a mai adăugat bunica.

Mama lui Vlad o place pe Cătălina. ”Dacă continuă ca acum”, a zis aceasta, relația va avea un viitor frumos. Ea a venit tocmai din Olanda pentru a îl surprinde pe fiul său. Mama i-a întors surpriza, căci și Vlad a mers până în Italia de ziua ei.

Sora lui nu a putut veni pentru că nu a fost posibil să lipsească de la serviciu. Mama concurentului i-a transmis Cătălinei că nu trebuie să-și facă griji pentru că nu ar avea unde să meargă dacă va fi eliminată, pentru că Vlad are un apartament în București.

Citește și: Mireasa sezon 6. Valentin anunță că el și Gabriela s-au despărțit, deși așteaptă un copil

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. Valentin anunță că el și Gabriela s-au despărțit, deși așteaptă un copil... Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Alex și Andrei. Cine părăsește competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x