Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Alex și Andrei. Cine părăsește competiția

În ultima săptămână, în Aplicația Antena 1, telespectatorii Mireasa au votat intens. Cursa de eliminare s-a dat între Alex și Andrei. Iată ce băiat părăsește competiția matrimonială pe 24 martie 2023.

colaj de imagini cu alex si andrei in cursa de eliminare din 24 martie 2023 Galerie
În ultima săptămână, în Aplicația Antena 1, telespectatorii Mireasa au votat intens. Cursa de eliminare s-a dat între Alex și Andrei. Iată ce băiat părăsește competiția matrimonială pe 24 martie 2023. | Antena 1

A fost o săptămână plină pentru Alex și Andrei. Cei doi s-au aflat în cursa de eliminare și niciunul nu și-a dorit să părăsească competiția.

În timp ce Alex i-a rugat pe concurenți să-l ajute să rămână în casă, deci să facă apel la susținătorii lor pentru a îl vota, Andrei a preferat să se lase în voia sorții.

Ambii au considerat că au motive întemeiate pentru care să rămână la Mireasa. În timp ce Alex afirma în trecut că nu-și mai găsește locul, el s-a apropiat de Irina și au ajuns să formeze un cuplu. A fost o cale lungă, căci fata nu credea în el și într-un posibil cuplu. Cu toate acestea, și-au dat o șansă și lucrurile au evoluat rapid în ultimele zile, până s-au declarat un cuplu.

De cealaltă parte, Andrei s-a concentrat pe relația cu Simona. Au petrecut timp împreună, dar nu s-a putut abține să nu se contreze cu Alex, despre care a spus că mai are multe de învățat până să ajungă la nivelul lui.

Citește și: Mireasa sezon 7. Hatice, deranjată de vorbele lui Mihai: ”Te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli vasele după”

Casa Mireasa a părut împărțită de această cursă. Mihai, Hatice, doamna Loredana au făcut campanie pentru Alex, în timp ce Sabrina, Vlad și-au arătat susținerea pentru Andrei.

Dani, Daiana și Dima s-au arătat imparțiali, în timp ce Antonio nu a ratat ocazia de a îl ataca pe Alex, subliniind că brusc și-a schimbat părerea despre Irina și a grăbit formarea unui cuplu.

Însă, ca de fiecare dată, decizia finală aparține publicului Mireasa sezon 7.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Alex și Andrei. Cine părăsește competiția

În Gala din 24 martie 2023, Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Alex și Andrei. Răspunsul a fost foarte așteptat de public și de concurenții Mireasa.

”Wow. Nu îmi amintesc să mai fi avut un asemenea procent. 91,64 la 8,36. Da, la Andreea. Băiatul care va pleca acasă pentru că a fost votat de un procent de 91,64% din telespectatorii Mireasa este Alex”, a anunțat Simona Gherghe.

Alex este eliminat de la Mireasa sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Cătălina și Vlad, rugați să părăsească platoul Mireasa și să meargă în casă. Care e mot... Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x