Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 28 aprilie 2023. Irina a vrut să afle motivul pentru care Hatice a susținut-o pe Giulia în cursa de eliminare

Hatice, Mihai, Simona și Andrei le-au cerut susținătorilor să nu-i voteze pe Antonio și Giulia să plece din casa Mireasa. Irina, care se află și ea în cursa de eliminare, a vrut să înțeleagă motivul lui Hatice. 

Mireasa sezon 7, 28 aprilie 2023. Irina a vrut să afle motivul pentru care Hatice a susținut-o pe Giulia în cursa de eliminare Galerie
Irina a vrut să afle motivul pentru care Hatice a susținut-o pe Giulia în cursa de eliminare | Antena 1

Irina a întrebat-o pe Hatice de ce a ținut să o susțină pe Giulia în această cursă de eliminare. Irina a suspectat că o posibilă antipatie a iubitei lui Mihai față de Maria ar determina-o să încerce să o ajute pe Giulia, care e într-o cunoaștere cu Antonio. Hatice s-a arătat deranjată de întrebarea Irinei: „Antonio a rănit-o pe Maria și tu simți asta”, a spus Irina.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 aprilie 2023. Conflict în casa fetelor. Ce i-a spus Giulia Anemonei: „Eu oricum am renunțat”

Hatice a decis să-i susțină pe Giuia și pe Antonio în cursa de eliminare din casa Mireasa

„O simt pe Giulia mult mai apropiată decât te simt pe tine. Nu te consider coerentă. Am ajuns în punctul în care eu m-am îndoit de tine. Tu nu faci cu mine jocuri. Nu am nimic nici cu tine, nici cu Maria. Eu cu Giulia m-am înțeles de la început. Încheie subiectul cu mine . Mă acuzi. Ce interes aș avea să te rănesc pe tine sua pe Maria. Eu nu mă hrănesc cu răul altuia”, a spus Hatice.

Întrebată de Simona Gherghe ce s-a întâmplat cu prietenia lui Hatice cu Irina, iubita lui Mihai a răspuns:

„S-a întâmplat că o simt mult mai sinceră și apropiată pe Giulia. De Irina m-am îndepărtat după ce ea s-a certat cu Maria și apoi s-a apropiat din nou”, a spus Hatice.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Aron și iubita lui, antrenamentele sportive pe care le fac sărutându-se la sală. Cum au arătat și în ce poziții s-au fil... Mireasa, sezonul 5. Yana, mișcări senzuale în lenjerie intimă pe rețelele sociale. Cum s-a lăsat filmată fosta iubită a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x