Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 28 aprilie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina, Giulia, Antonio și Zain

Publicul Mireasa a votat intens la cursa de eliminare dintre Irina, Giulia, Antonio și Zain. În gala de pe 28 aprilie 2023 Simona Gherghe a anunțat rezultatul.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare, în gala de pe 28 aprilie 2023.  | Antena 1

Inițial, la cursa de eliminare de la Mireasa s-au aflat Giulia și Irina (Giulia se afla pe ultimul loc în clasamentul publicului, iar Irina a intrat în cursă ca urmare a votului majorității fetelor). Între timp, la cursa de eliminare au fost adăugați Zain și Antonio, ca sancțiune pentru o convorbire codată.

Astfel, fanii emisiunii Mireasa au avut o cursă de eliminare cu 4 opțiuni de vot.

Zain a câștigat task-ul ouălor, înainte de Paște, găsind oul de aur și primind o amuletă care îi permite să salveze pe cineva de la eliminare.

Fanii emisiunii Mireasa au răspuns în număr mare la întrebarea: „Ce concurent doriți să părăseasă casa Mireasa?”

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 aprilie 2023. Conflict în casa fetelor. Ce i-a spus Giulia Anemonei: „Eu oricum am renunțat”

Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina, Giulia, Antonio și Zain. Simona Gherghe a anunțat ce a votat publicul Mireasa

Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare, în gala de pe 28 aprilie 2023. Giulia a fost votată să plece din casa Mireasa.

„22,97, 12,64, 21,69 și 42,71 % sunt procentele. A primit 12,64% dintre voturi Antonio. Antonio rămâne în casa Mireasa, 21, 69% merg către Irina, care rămâne în casa Mireasa. Concurentul votat în proporție de 42,71% să părăsească acum emisiunea este Giulia”, a anunțat Simona Gherghe.

Întrebat dacă folosește amuleta pentru a o salva pe Giulia, Zain a răspuns: „Nu. Doar pentru Antonio”.

Așadar, Giulia a părăsit platoul Mireasa. Zain nu a folosit amuleta pentru salvarea Giuliei.

Antonio și Giulia au vorbit despre posibilitățile de a rămâne sau de a pleca din competiția Mireasa. Antonio a promis că în situația în care Giulia va părăsi casa Mireasa prima, el va merge după ea în Oradea, după ce iese și el.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Yana, mișcări senzuale în lenjerie intimă pe rețelele sociale. Cum s-a lăsat filmată fosta iubită a ... Mireasa sezon 7, 28 aprilie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x