Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Ce mamă a câștigat inelul soacrei. Au ieșit discuții după ce vitrina a fost spartă

Doamna Loredana de la Mireasa sezon 7 a fost cea care a câștigat inelul soacrei. I l-a oferit Daianei și i-a spus câteva cuvinte frumoase.

colaj de imagini cu inelul soacrei, daiana si doamna loredana de la mireasa sezon 7 Galerie
Doamna Loredana de la Mireasa sezon 7 a fost cea care a câștigat inelul soacrei. I l-a oferit Daianei și i-a spus câteva cuvinte frumoase. | Antena 1

Mama lui Andrei, mama lui Mihai, doamna Ana, doamna Loredana au căutat inelul soacrei într-un bol plin cu multe cutiuțe. Cea care găsea inelul soacrei, îl putea oferi nurorii sale.

Ce mamă a câștigat inelul soacrei la Mireasa sezon 7

Norocoasa a fost mama lui Dani, doamna Loredana. Aceasta a fost îmbrățișată de Daiana și imediat a spart vitrina. Dintr-o singură lovitură, aceasta a reușit să scoată inelul soacrei.

”Consider că alegându-te pe tine, fiul meu nu putea să facă o alegere mai bună. Eu consider că ești nora potrivită pentru mine”, a zis doamna Loredana și i-a dat inelul Daianei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Maria și Antonio, sărut pasional în ploaie. Sunt sau nu un cuplu? Ce au răspuns

Deși momentul a fost fericit pentru cei trei, concurenții s-au supărat pentru felul în care doamna Loredana a lovit vitrina.

Aceștia au acuzat că multe cioburi i-au atins și doamna Eleonora a tot repetat că cei din producție le-au arătat cum trebuie spart geamul pentru a fi toată lumea în siguranță.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Maria și Antonio, sărut pasional în ploaie. Sunt sau nu un cuplu? Ce au răspuns... Mireasa sezon 6. Ce reacții au avut Valentin și Miruna la scurt timp după apariția zvonului că formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x