Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Maria și Antonio, sărut pasional în ploaie. Sunt sau nu un cuplu? Ce au răspuns

Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7 s-au sărutat cu patos în ploaie. Cei doi tineri au fost întrebați dacă formează un cuplu, iar răspunsurile lor au fost diferite.

antonio si maria de la mireasa sezon 7 se saruta in ploaie Galerie
Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7 s-au sărutat cu patos în ploaie. Cei doi tineri au fost întrebați dacă formează un cuplu, iar răspunsurile lor au fost diferite. | Antena 1

Vineri seara, ploaia stârnea idei și focuri mai vechi. Pe terasă, Maria și Antonio s-au sărutat sub stropii de ploaie care cădeau din cer.

”Am emoții”, a zis Antonio în timp ce ambii își căutau hainele potrivite. Băiatul chiar a mers să se spele pe dinți, după ce s-au amuzat împreună pe tema asta.

Citește și: Mireasa sezon 7. Mesajul postat de Giulia despre Antonio. Ce a ținut să puncteze în mediul online

Maria și Antonio, sărut pasional în ploaie la Mireasa sezon 7

”Eu chiar te pup”, i-a transmis Antonio și Maria nu a crezut că vorbește serios. Cei doi au mai stat puțin de vorbă pe terasă și s-au provocat reciproc să bifeze un nou sărut.

Maria a recunoscut că îi este rușine să se sărute cu Antonio. Când ploaia a revenit, cei doi și-au luat inima în dinți și au ieșit afară. Sub încurajările lui Roberto, cei doi s-au sărutat pătimaș.

”OO, așa da. E puțin reținută așa, dar nu știu de ce. Pe bune”, a zis Antonio după ce s-au sărutat. Ambii au spus că e prima dată când s-au sărutat în ploaie.

Cei doi au repetat experiența. ”Nu suntem sănătoși, pe bune”, a zis Maria.

Cum au răspuns Maria și Antonio când au fost întrebați dacă sunt împreună

”Da, formăm un cuplu”, a zis Antonio. Maria: ”Eu, sincer, nu vreau să zic nici da, nici nu. Momentan vreau să-l văd pe el cum... A avut un parcurs și nu vreau să zic acum lucruri mari”.

Concurenta a afirmat că Antonio e momentan în probe. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Mesajul postat de Giulia despre Antonio. Ce a ținut să puncteze în mediul online... Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Ce mamă a câștigat inelul soacrei. Au ieșit discuții după ce vitrina a fost spartă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x