Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Mesajul postat de Giulia despre Antonio. Ce a ținut să puncteze în mediul online

Giulia a revenit în mediul online cu o postare despre Antonio. Aceasta i-a rugat pe telespectatorii Mireasa să nu îi mai trimită filmulețe sau mesaje cu ce face acesta în competiția matrimonială de la Antena 1.

colaj de imagini cu giulia si antonio de la mireasa sezon 7 Galerie
Giulia a revenit în mediul online cu o postare despre Antonio. Aceasta i-a rugat pe telespectatorii Mireasa să nu îi mai trimită filmulețe sau mesaje cu ce face acesta în competiția matrimonială de la Antena 1. | Antena 1

Giulia și Antonio și-au dat o șansă în casa Mireasa, spre surprinderea tututor. Cei doi s-au apropiat la o petrecere și, după ce au dansat foarte apropiați, au declarat că vor să se cunoască mai bine.

Antonio tocmai încheiase relația cu Maria, pe când Giulia pusese stop legăturii cu Zain. Vestea a fost una surprinzătoare atât pentru concurenții Mireasa, cât și pentru telespectatori.

Fata chiar i-a luat apărarea lui Antonio și a lansat înțepături la adresa Mariei, despre care chiar a spus că a rămas cu buza umflată.

Citește și: Mireasa sezon 5. Inimioara a postat o imagine cu iubitul ei. Ce au observat fanii emisiunii pe inelarul ei

Însă fericirea lor nu a durat mult, căci Giulia a fost eliminată din competiția matrimonială de la Antena 1. La despărțire, Giulia l-a sărutat pătimaș pe Antonio și relația lor a rămas sub semnul întrebării.

Iată că de această dată, deși a dat de înțeles că vor vedea ce se va întâmpla afară, Giulia se dezice de cele spuse.

Mesajul postat de Giulia despre Antonio. Ce a ținut să puncteze în mediul online

”Bună tuturor! Este prima și ultima postare legată de acest subiect. Mă adresez în special celor care ”îmi purtați grija”!

Oameni buni, vreau să înțelegeți că eu nu am avut nicio relație cu Antonio. Ce a fost la Mireasa, a rămas la Mireasa. Viața mea continuă și după emisiune. M-am săturat să îmi comentați sau să îmi trimiteți mesaje/filmulețe cu ceea ce face el în emisiune. Este strict problema lui!! Nu sufăr după nimeni și nici nu aștept.

Viața mea mă privește doar pe mine îmi aleg singură alegerile pe care le fac. Nu are nimeni dreptul să se bage/judece, nu mai fiți ala preocupați de ea, aveți grija de a voastră!!!”, a scris Giulia în social media.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Miruna și Valentin sunt împreuna... Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Maria și Antonio, sărut pasional în ploaie. Sunt sau nu un cuplu? Ce au răspuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x