Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 3 aprilie 2023. Apropieri între Zain și Giulia. Cei doi sunt într-o cunoaștere

Zain și Giulia au dansat împreună, iar tânărul i-a mărturisit că o place ”rău de tot”. El o apreciază mai mult când e liniștită, i-a mărturisit concurentul de la Mireasa sezon 7.

zain si giulia pe ringul de dans la mireasa sezon 7 Galerie
Zain și Giulia au dansat împreună, iar tânărul i-a mărturisit că o place ”rău de tot”. El o apreciază mai mult când e liniștită, i-a mărturisit concurentul de la Mireasa sezon 7. | Antena 1

”Îmi place de tine acum rău de tot”, a spus Zain. El a adăugat că îi este dor să se deschidă ușile ca să vorbească.

Citește și: Mireasa sezon 7, 3 aprilie 2023. Prima ceartă între Antonio și Maria. Ce și-au reproșat cei doi

Giulia și Zain, foarte apropiați la petrecere

Mai târziu, cei doi au mers pe ringul de dans. Ei au dansat îmbrățișați, iar Zain a ținut capul pe umărul ei. Când ei s-au retras, Zain a vrut să știe ce va face Giulia dacă pleacă și el găsește pe altcineva.

Ea l-a asigurat că va ieși cu alții, dacă el își va face o relație în casa Mireasa.

Giulia și Zain sunt într-o cunoaștere

”Da, comunicăm.”, a afirmat Giulia când au fost întrebați dacă sunt într-o cunoaștere. Simona Gherghe a remarcat că Giulia este foarte liniștită, tăcută.

Zain a afirmat că o place mai mult așa. ”Noi ne înțelegem în continuare ok”, a adăugat concurenta.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. Roxana Niță, schimbare de look. Cum arată soția lui Paul... Mireasa sezon 7. Alex spune că un concurent îl imită, ”dar nu prea îi iese”. Despre cine e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x