Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Sabrina și Dima formează un cuplu. Ce au declarat după ce s-au sărutat la petrecere

Prima petrecere din casa Mireasa sezonul 7 a avut parte și de primul sărut cu Dima și Sabrina protagoniști. În emsia live de Mireasa de pe 30 ianuarie 2023 Simona Gherghe i-a întrebat pe cei doi dacă formează un cuplu.

Colaj cu Sabrina și Dima Galerie
Sabrina și Dima formează primul cuplu din sezonul 7 Mireasa | Antena 1

La petrecerea de sâmbătă seară Sabrina i-a pregătit o surpriză lui Dima. Tânăra i-a dedicat o melodie de dragoste băiatului, lăsându-l pe acesta cu ochii în lacrimi. Imediat după dedicația muzicală, Sabrina și Dima au încununat seara cu un sărut.

În aplauzele celorlalți concurenți din sezonul 7 Mireasa, Sabrina și Dima s-au sărutat.

Citește și: Mireasa sezon 7. Dima, declarații contradictorii după refuzul Denisei. Ce spune despre faptul că fata s-a retras

Sabrina și Dima formează primul cuplu din sezonul 7 Mireasa

„E greu să găsești o femeie cum cer eu. Și pentru că tu ai și mai mult asta se întâmplă… mă faci să plâng. Mi-ai găsit punctul sensibil”, i-a spus Dima Sabrinei.

„M-a rupt femeia asta”, a mai spus tânărul.

Întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu, Sabrina și Dima au răspuns „Da”.

Cum au răspuns Sabrina și Dima, întrebați dacă se cunosc de afară

„Greu îmi atinge cineva coarda sensibilă. Am simțit de 500 de ori fiecare cuvânt pe care l-a cântat și mi-a transmis ce simțeam”, a spus Dima în emisia live de Mireasa, dorind să-și motiveze lacrimile.

Simona Gherghe i-a întrebat pe cei doi câte cunoștințe comune au și dacă au auzit unul despre altul înainte de a intra în competiție.

Cei doi au declarat că nu se cunosc de afară.

„Nu pot să spun că eram super apropiați ca prieteni (n.r. Sabrina și cunoștința comună)”, a spus fata.

„Nu (n.r. nu a auzit înainte de a intra în casă de Sabrina). Am auzit de Sabrina că este concurentă la Mireasa”, a spus Dima.

„Când eu am stat în Timișoara el era în Oradea. Avem 3 cunoștințe comune”, a spus Sabrina.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce a plâns Dima în hohote în emisia live de la Capriciile Iubirii. Ce îl afecta

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. Adina sfidează iarna. Cum s-a pozat fosta concurentă... Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Irina a spus că s-a simțit „sufocată” de Andrei la petrecere. Ce i-a reproșat tânăra ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x