Antena Căutare

Mireasa sezon 7. De ce a plâns Dima în hohote în emisia live de la Capriciile Iubirii. Ce îl afecta

În timp ce făcea sport, Dima a început să plângă. Roberto a mers să-l consoleze și a aflat că tânărul este afectat de faptul că nu poate fi alături de tatăl său, care își serbează ziua de naștere.

dima cu obrajii uzi de lacrimi la mireasa capriciile iubirii Galerie
În timp ce făcea sport, Dima a început să plângă. Roberto a mers să-l consoleze și a aflat că tânărul este afectat de faptul că nu poate fi alături de tatăl său, care își serbează ziua de naștere. | Antena 1

Dima a suferit pentru că nu a putut fi alături de tatăl său, cu ocazia zilei sale de naștere. După ce i-a făcut o surpriză acestuia, cu ajutorul colegilor de competiție, băiatul a avut ocazia să discute cu părintele.

Citește și: Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Denisa, deranjată că Dima nu a ales între ea și Sabrina. Schimb de replici în direct

Dima, în lacrimi la Capriciile Iubirii. Ce s-a întâmplat

După ce s-a difuzat materialul, Dima a început să plângă și Gabriela Cristea l-a rugat să-i transmită tatălui său un mesaj. Iată ce i-a spus:

”Știu foarte bine că ai trecut prin momente grele și mama nu te-a lăsat niciodată la greu, cum nici tu nu ai lăsat-o pe ea niciodată. Mi-ați oferit oglinda sufletului meu, cu siguranță mi-ați arătat ca familie ce înseamnă respectul, încrederea și cât de tare și puternic poți fi dacă ai încredere unul în celălalt. O să fiu tot sprijinul vostru pentru că știu și apreciez enorm de mult sacrificiile pe care le-ați făcut față de mine. Vă divinizez și sper să-mi fiți alături toate viața”, a spus Dima, rugat de Gabriela Cristea să i se adreseze tatălui său.

Citește și: Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Hatice a spus în direct că nu voia să mai meargă la date cu Bogdan. Reacția lui

Când a terminat, Dima și-a auzit părintele și a început să plângă în hohote. ”Mi-ați dat emoții, mă faceți să plâng”, a spus tatăl concurentului de la Mireasa sezon 7. Acesta le-a mulțumit fetelor și băieților pentru surpriza făcută în urmă cu o seară.

Domnul Viorel nu a vrut să spună ce fată din casa Mireasa sezon 7 e potrivită pentru fiul său. ”Toate fetele din casă sunt drăguțe. Nu pot să-mi dau cu părerea, e decizia lui și orice decizie va lua, noi suntem alături de el. (...) A avut și blonde și brunete și roșcate, tot felul de fete a avut. Eu nu pot să vă mint”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Denisa, deranjată că Dima nu a ales între ea și Sabrina. Schimb de replici în direct... Mireasa, sezonul 5. Cum s-au fotografiat Sese și Giovana, la o lună de când au anunțat că vor deveni părinți. Ce a publi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x