Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Simona Gherghe a făcut 3 anunțuri importante. Ce se întâmplă în casa Mireasa

În emisia live de Mireasa de pe 30 ianuarie 2023, Simona Gherghe le-a promis telespectatorilor 3 anunțuri importante. Astfel, prezentatoarea show-ului matrimonial a anunțat că va intra un nou băiat în competiție, că se deschid ușile iar fetele și băieții vor putea interacționa și că încep întâlnirile rezultate în urma alinierii din gala de vineri.

Simona Gherghe, pe scaunul roșu de a Mireasa Galerie
Simona Gherghe a făcut 3 anunțuri importante în emisia live de Mireasa | Antena 1

Primul anunț s-a referit la venirea unui băiat nou în casa Mireasa.

„Mâine mai intră un băiat cu mămica lui. Un băiat înalt. Dani îl cheamă. Are 1,90”, a spus Simona Gherghe, determinându-le pe fete să-i atragă atenția Carminei, cea mai înaltă fată din sezonul 7.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Ionuț a mărturisit pentru ce fată a venit în competiție. Cu ce tânără își dorește un date

Ce anunțuri a fpcut Simona Gherghe în emisia live de Mireasa, de pe 30 ianuarie 2023

„În această seară după Capricii încep și date-urile de după aliniere. Mihai și Carmina au primul date”, a mai spus prezentatoarea Mireasa, care a invitat-o pe Simona, noua concurentă să-și aleagă un băiat pe care să-l invite la date, după ce Ionuț, noul concurent, a ales-o pe Andreea.

Simona l-a ales pe Andrei, iar Irina a intervenit, precizând că nu-și mai dorește să aibă parte de date-ul cu Andrei, în urma alinierii din gala de vineri. Irina a avut dreptul să aleagă un alt băiat, în spatele căruia nu s-a așezat nimeni și l-a ales pe Bogdan.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Sabrina și Dima formează un cuplu. Ce au declarat după ce s-au sărutat la petrecere

Simona Gherghe a făcut și al treilea anunț:

„Al treilea anunț foarte important e că astăzi se deschid ușile la ora 17:00”, a spus Simona Gherghe, declarând că este curioasă de interacțiunile care o să aibă loc, în timp ce ușile sunt deschise.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Irina a spus că s-a simțit sufocată de Andrei la petrecere. Ce i-a reproșat tânăra băiatului

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Ionuț a mărturisit pentru ce fată a venit în competiție. Cu ce tânără își dorește un ... Miruna de la Mireasa, dezvăluire surprinzătoare după divorțul de Cosmin. Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x