Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Anemona. Cine va fi domnișoară de onoare în Finală

Fanii Mireasa au decis care dintre cele două fete singure din casa Mireasa va avea titlul de finalistă a sezonului 7 al show-ului matrimonial și va fi domnișoară de onoare pentru cuplurile care se vor căsători în Finala de pe 10 iulie 2023.

Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Anemona. Cine va fi domnișoară de onoare în Finală Galerie
Irina a părăsit casa Mireasa | Antena 1

În gala Mireasa de vineri, 30 iunie 2023, a avut loc ultima eliminare din sezonul 7. Una dintre cele două fete fără cuplu din competiție va ajunge în Finala Mireasa, iar cealaltă va pleca acasă cu mai bine de o săptămână înainte de nunți.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Cine a câștigat provocarea iubrii și ce sancțiune au primit Vlad și Cătălina pentru neparticipare

Ce fată părăsește competiția Mireasa în gala de vineri, 30 iunie 2023 și cine va fi domnișoară de onoare în Finală

Timp de o săptămână fanii show-ului matrimonial au avut de răspuns la „Ce fată considerați că merită să rămână în casa Mireasa pentru a fi domnișoară de onoare?”, iar variantele de răspuns au fost: Anemona și Irina.

Fanii Mireasa au votat intens pentru a desemna domnișoara de onoare a sezonului 7 Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Antonio, declarație de dragoste pentru Maria. Ce a spus tânărul despre momentul în care a chemat-o pe Beatrice

În sezonul 7 Mireasa Anemona nu a avut niciun cuplu, în timp ce Irina a avut chiar două cupluri, cu Alex și cu Bogdan, la începutul competiției. Irina a fost concurentă în sezonul 7 încă de la debutul acestuia, din ianuarie 2023, însă după eliminarea lui Alex din competiție aceasta nu a mai avut nicio relație.

Ambele fete au așteptat verdictul cu bagajele făcute.

„Ultima cursă de eliminare din acest sezon. fata care va fi domnișoară d eonoare, pentru că a fost votată să rămână ăn casă de 86,73% dintre telespectatori este Anemona. Irina, parcursul tău în casa Mireasa se oprește acum”, a spus Simona Gherghe.

Anemona va fi domnișoară de onoare în finală.

Irina părăsește casa Mireasa, iar ceilalți concurenți rămași în casa Mireasa sunt oficial finaliștii sezonului 7.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Sora Mariei a avut replici acide pentru doamna Ana și pentru Irina. Ce răspunsuri a primit

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Au mușamalizat fetele dezordinea Mariei în schimbul serviciilor ei de înfrumusețare?... Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x