Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Mihai și Hatice au vorbit cu viitoarele soacre. De ce a plâns tânărul

Hatice și Mihai au vorbit cu viitoarele soacre, cu puțin timp înainte de Finala Mireasa. Tănărul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în timpul conversației cu doamna Raisa.

Colaj cu Hatice și Mihai Galerie
Mihai și Hatice au vorbit cu soacrele, înainte de Finala Mireasa | Antena 1

Hatice i-a adresat întrebări mamei lui Mihai, iar tânărul a vorbit cu mama logondicei.

„În alte relații Mihai nu era deloc vesel, era mai mult trist, nervos. este total schimbat. Acum îl văd fericit, zâmbind. Este familist atunci când cineva îl atrage și ae grijă de el. Nu obișnuiește să consume alcool în exces. Foarte rar, la o petrecere. Îi place sportul și îi place să conducă mașini. Mă bucur când vă văd împreună, când încearcă să te ajute în bucătărie. Când se enerva scotea și vorbe urâte. Pe bază de stres îi cădea părul”, a spus mama lui Mihai.

Mihai nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul discuției cu mama lui Hatice. Ce a aflat despre logodnica lui

„Hatice s-a schimbat foarte mult în bine. Să nu o minți și să nu o trădezi niciodată. Ea astea nu le iartă. De la o minciună banală o să vă distrugeți fericirea. Vă potriviți. V-ați completat unul pe celălalt. Mi-ai respectat fata. Ați fost unul pentru altul acolo și la bine și la rău. Vă urez un drum bun în viață, să fiți binecuvântați de mine și de bunul Dumnezeu. Ea îți dorește o familie, copii, casa ei. Când o să ieșiți, nimeni să nu se bage în căsnicia voastră. În ce relații a avut nu a înșelat. Îi părea rău că ea a fost prea sinceră”, a spus mama lui Hatice.

„Vă respect și vă admir. Și aș vrea să vă întreb dacă ne dați binecuvântarea. Vă pup, vă iubesc și ne vedem pe 10 iulie”, a spus Mihai cu lacrimi în ochi.

Atât mama lui Hatice cât și mama lui Mihai au spus că tinerii au binecuvântarea familiilor.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Sora Mariei, prima reacție după imaginile de la petrecerea burlacilor. Ce i-a spus lui Antonio

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Maria și Antonio, discuție tensionată înainte de Finală: „Mai bine mă tratezi aiurea”... Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Sora Mariei, prima reacție după imaginile de la petrecerea burlacilor. Ce i-a spus lui An...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x