Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. Irina a recunoscut că Antonio e genul ei de bărbat. Reacția lui

Irina a afirmat în Gala din 7 aprilie 2023 că îi plac conversațiile sale cu Antonio. ”În conversațiile cu Antonio mă simt ca între prietenii mei. Mă simt acasă, m-am întors la mine”, a zis ea.

colaj de imagini cu irina, antonio si zain de la mireasa sezon 7 Galerie
Irina a afirmat în Gala din 7 aprilie 2023 că îi plac conversațiile sale cu Antonio. ”În conversațiile cu Antonio mă simt ca între prietenii mei. Mă simt acasă, m-am întors la mine”, a zis ea. | Antena 1

Într-o discuție cu Hatice, Irina a spus că nu se aștepta ca în competiție să intre doi bărbați: Antonio și Zain. În emisia live din 7 aprilie 2023, Simona Gherghe a vrut să știe pe care dintre cei doi îi consideră potriviți pentru ea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. ”Plângi?” Daiana și-a spus părerea despre conflictul dintre doamna Loredana și Hatice

Irina a recunoscut că Antonio e genul ei de bărbat. Reacția lui

”Poate că Antonio sau Zain, să înțeleg, că ar fi putut să fie tipologia ta de bărbat cu care să formezi o relație serioasă? Și ai precizat clar, bărbat”, a zis Simona Gherghe.

”Posibil”, a răspuns Irina și a râs. Cei doi băieți s-au uitat unul la altul când au auzit cele spuse de concurentă. Întrebată când și-a dat seama, fata a zis: ”Aseară, gândindu-mă așa. Nu aș iniția eu nicio cunoaștere, niciodată. Nu pot să spun genul meu. Spun doar că în dialogul și în conversațiile cu Antonio mă simt ca între prietenii mei. Mă simt acasă, m-am întors la mine”.

Zilele trecute, Antonio îi spunea Mariei că are ce discuta cu Irina, spre deosebire de ea. Fata se supărase pentru că, în loc să petreacă timp cu ea, concurentul discuta cu Irina și îi punea chiar și întrebări intime.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Giulia. Cine părăsește competiția

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezonul 4. Din ce își câștigă banii Ana. Ce pasiune are soția lui Alexandru... Mireasa sezon 6. Care este cel mai mare regret al Gabrielei. Confesiuni emoționante după despărțirea de Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x