Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. ”Plângi?” Daiana și-a spus părerea despre conflictul dintre doamna Loredana și Hatice

Conflictul dintre Hatice și doamna Loredana a continuat și în ediția Mireasa din 7 aprilie 2023. Iată ce a spus Daiana despre cearta celor două.

daiana si dani de la mireasa sezon 7 in gala din 7 aprilie 2023 Galerie
Conflictul dintre Hatice și doamna Loredana a continuat și în ediția Mireasa din 7 aprilie 2023. Iată ce a spus Daiana despre cearta celor două. | Antena 1

Simona Gherghe a remarcat că Daianei nu îi place situația din casa Mireasa. Doamna Loredana, viitoarea ei soacră, se ceartă cu Hatice. Aceasta a întrebat-o dacă îi vine să plângă și fata a negat. Ea a spus că nu se implică în scandal.

Citește și: Mireasa sezon 6. George are o nouă iubită. Cum arată tânăra care l-a cucerit

Daiana și-a spus părerea despre conflictul dintre doamna Loredana și Hatice

”Nu îmi vine să plâng. Eu nu am nicio treabă. Dacă cineva are o strategie, se va vedea pe parcurs. Îmi văd de Dani. Eu am stat cu ele (n.r. doamna Loredana și Hatice), am văzut că se înțeleg bine.”, a zis Daiana în Gala din 7 aprilie 2023.

Doamna Loredana susține că nu ea a căutat apropierea lui Hatice. ”Pentru mine, toți sunt copii. Dacă cineva are nevoie de ajutor, ajut”, a mai adăugat mama lui Dani.

Irina și Hatice au contrazis-o pe aceasta. Iubita lui Mihai a spus că aceasta a dat în ea, după episodul cu Roberto, când ea s-a întors de la munte.

”Are băiatul și încearcă să dea în ceilalți. O să dea și îl alții”, a concluzionat concurenta.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Andreea și Ionuț s-au mutat împreună. Ce au spus despre căsătorie... Mireasa sezonul 5. Larisa și-a acoperit trupul doar cu un prosop. Cât de sexy este fosta concurentă a show-ului matrimon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x