Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Cine este Daiana, noua concurentă. Fata spune că place deja pe cineva

Daiana este noua concurentă de la Mireasa sezon 7. Iată ce a povestit despre ea.

”Bine, am emoții. Mă scuzați”, a zis Daiana de cum a intrat în casă și a fost întrebată cum se simte.

”Prietenii îmi spun Daiana. Am 25 de ani, sunt din Bistrița, sunt din zodia scorpion și sunt o fire foarte pozitivă, veselă, copilăroasă. Îmi place foarte mult să mă plimb, să fac exerciții, să iei la alergat. Îmi place să ies la plajă. Viața mea a fost destul de simplă”, a spus tânăra.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Reacția lui Mihai după ce a aflat despre trecutul lui Hatice. A folosit cuvinte dure

Cine este Daiana de la Mireasa sezon 7

La vârsta de 5 ani a plecat cu familia în Spania. La 15 ani, a mers să termine liceul în Olanda și a început facultatea acolo. Imediat după ce a renunțat la studii, Daiana s-a angajat. A început ca ospătar și a fost inclusiv manager la un magazin. ”Intenția mea este să-mi găsesc ceva ce să-mi dea un viitor mai bun. Sunt ambițioasă și știu că pot să merg mai departe.”, a povestit noua concurentă de la Mireasa sezon 7.

Prima relația a avut-o la 16 ani și s-a terminat pentru că partenerul i-a fost infidel. Mai târziu, a cunoscut un bărbat din Bulgaria, dar nici această relație nu a mers.

Daiana își dorește alături un bărbat atent, care să nu fie gelos, posesiv. ”Nu este o problemă dacă a mai fost căsătorit, are copii. Atâta timp când îl iubesc și mă iubește, trecutul e în urmă”, a afirmat noua concurentă de la Mireasa sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7. Mama lui Hatice a sunat la Capriciile Iubirii. De ce ea și concurenta au plâns în hohote

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Reacția lui Mihai după ce a aflat despre trecutul lui Hatice. A folosit cuvinte dure... Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție acidă pe rețelele sociale. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească: „Nu sunt în depresi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x