Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Alex spune că un concurent îl imită, ”dar nu prea îi iese”. Despre cine e vorba

Alex de la Mireasa sezon 7 a intervenit telefonic la Mireasa: Capriciile Iubirii. Iată ce a avut de spus despre foștii colegi de competiție.

colaj de imagini cu alex, gabriela, paula chirila la mireasa capriciile iubirii Galerie
Alex de la Mireasa sezon 7 a intervenit telefonic la Mireasa: Capriciile Iubirii. Iată ce a avut de spus despre foștii colegi de competiție. | Antena 1

”Să mă cheme”, a zis Alex când Gabriela Cristea i-a transmis că Irina vorbește mult despre el în casa Mireasa sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7, 3 aprilie 2023. Apropieri între Zain și Giulia. Cei doi sunt într-o cunoaștere

Alex spune că un concurent îl imită, ”dar nu prea îi iese”. Despre cine e vorba

”Mai bine să o facă și a treia oară. Măcar să știe că greșește și își dă seama. Cu toții am greșit cu ceva. Eu am greșit pentru că am fost mult prea vocal și trebuia să las lucrurile să decurgă de la sine. Competiția te face să te schimbi. În momentul în care ieși pe acele porți îți dai seama de anumite aspecte. Eu mereu am fost cel adevărat, aia e ideea.”, a mai adăugat fostul concurent.

Citește și: Mireasa sezon 6. Roxana Niță, schimbare de look. Cum arată soția lui Paul

Când Mihai a zis să-l cheme Irina înapoi în casă, Alex a afirmat că le este teamă de el. Întrebat cum se vede competiția de afară, el a zis: ”Păi Antonio încearcă să fie un Alex 2, dar nu prea îi iese. În niciun caz, Giulia nu este atrasă de Zain. Zain a observat că primind scrisori atunci o să aibă susținere. Și vrea să se îndrepte către Giulia. Andrei nu are foarte mulți susținători. Simona niciodată nu a fost atrasă de Andrei”.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 3 aprilie 2023. Apropieri între Zain și Giulia. Cei doi sunt într-o cunoaștere... Mireasa sezon 7, 4 aprilie 2023. Ce i-a spus doamna Raisa lui Mihai, după noaptea la hotel cu Hatice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x