Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce a postat Bogdan după ce a fost eliminat. Mesajul pentru o fată din casă

Bogdan a fost eliminat din casa Mireasa sezon 7 în ultima Gală. La scurt timp, el a postat o imagine cu Irina și un mesaj surprinzător.

irina si bogdan de la mireasa sezon 7 cand stau imbratisati pe canapea Galerie
Bogdan a fost eliminat din casa Mireasa sezon 7 în ultima Gală. La scurt timp, el a postat o imagine cu Irina și un mesaj surprinzător. | Antena 1

Deși se apropiase de Irina, Bogdan a părut nesigur în ultimele zile pe care le-a petrecut în casa Mireasa sezon 7. Tânărul a dat de înțeles că fata a alergat după mai mulți tineri și a spus că nu mai dorește să o cunoască.

Totuși, acesta s-a sucit. Iată ce mesaj a postat pe Instagram la scurt timp după ce a fost eliminat din competiție.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 februarie 2023. Dani a întrebat-o pe Denisa dacă îl place pe Roberto. Cei doi băieți discutaseră despre ea

Ce a postat Bogdan după ce a fost eliminat

Bogdan a părăsit casa Mireasa după ce a fost nominalizat de fete în urmă cu mai bine de o săptămână. Tinerele l-au taxat pentru comportamentul agresiv și, alături de Alex, a intrat în cursa de eliminare.

Publicul a avut ultimul cuvânt, iar telespectatorii au ales să-l elimine din show-ul matrimonial de la Antena 1.

”Așteaptă-mă Irina mea”, a scris Bogdan pe Instagram alături de o imagine cu Irina. Captura cu Irina este realizată în timpul petrecerii de sâmbătă, la care Bogdan nu a mai participat pentru că a fost eliminat.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 februarie 2023. Hatice a cerut telefonul personal pentru a demonstra că informațiile de pe grupuri sunt false

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezonul 6. Andrei, fostul iubit al Ingai, s-a afisat cu noua iubita. Cum arata femeia care l-a cucerit pe fostul... Mireasa sezon 7, 6 februarie 2023. Hatice a cerut telefonul personal pentru a demonstra că informațiile de pe grupuri su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x