Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce a spus Daiana despre gestul de a o îmbrățișa pe Irina, în contextul conflictului cu doamna Loredana

După ce doamna Loredana s-a arătat nemulțumită de gestul lui Dani de a face pace cu Irina în numele ei, Daiana a încercat să-i explice viitoarei posibile soacre raționamentul băiatului. În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 10 aprilie 2023, s-a discutat despre acest subiect.

Colaj cu Daiana, Dani și Irina Galerie
Daiana de la Mireasa a încercat să-i explice doamnei Loredana care a fost, de fapt, intenția lui Dani | Antena 1

Dani a mers la Irina și i-a cerut să facă pace, iar doamna Loredana a fost deranjată de faptul că i-a fost adus numele în discuție.

Daiana a încercat să-i explice doamnei Loredana care a fost, de fapt, intenția lui Dani: „El a vrut oarecum să nu mai fie situațiile astea nici între voi. Efectiv dacă dumneavoastră nu sunteți bine, îl afectază pe el!”

„Da cine i-a spus că nu sunt bine? M-a văzut el pe mine că nu sunt bine? El știe cum sunt eu! El știe cât pot duce eu! A ajus la acrlași rezultat care era până acum: că ne ingnoră, nu ne băgăm în seamă!”, a spus doamna Loredana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 aprilie 2023. Mihai și Hatice, discuție tensionată după ce fata a avut o replică la adresa lui Dani

Daiana a încercat să-i explice doamnei Loredana care a fost, de fapt, intenția lui Dani

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 10 aprilie Daiana a spus că o afectează conflictele în care e implicată doamna Loredana, pentru că Dani se simte și el rău.

„Indirect mă afectează și pe mine. Dacă e supărată doamna Loredana, e supărat Dani și e un cerc. De-asta zicem să se ignore, să nu mai zică ironii!”, a spus Daiana

Daiana a fost întrebată de ce a simțit să o îmbrățișeze pe Irina, în ciuda situației conflictuale.

„Irina i-a spus lui Dani că îi place de el pentru că stă cu un om ca Daiana. Și a venit la mine și mi-a spus că nu are nimic personal cu mine. Și nici eu nu am nimic personal cu ea. Am zis că atâta timp cât se respectă e în regulă. Nu s-au respectat reciproc”, a spus Daiana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Yana de la Mireasa, în lenjerie intimă la brațul unui bărbat misterios, după despărțirea de Andrei... Mireasa sezon 7, 11 aprilie 2023. Băieții au vorbit despre voturi și clasamente. Simona Gherghe a anunțat dacă se impune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x