Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Dima și Sabrina, anunț despre nunta lor. Ce se întâmplă cu evenimentul programat de foștii concurenți

Dima și Sabrina sunt în toiul pregăturilor de nuntă, deși mai sunt aproape 2 ani până la eveniment. Foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au stabilit deja unde se va desfășura petrecerea, dar și cine va cânta la nuntă.

colaj cu Dima și Sabrina Galerie
Dima și Sabrina de la Mireasa sunt în toiul pregăturilor de nuntă, deși mai sunt aproape 2 ani până la eveniment | Antena 1

Dima a publicat pe contul său de Instagram un videoclip în care vorbește Leo de la Roșiori. Astfel, el și taraful vor fi prezenți la nunta foștilor concurenți Mireasa. Petrecerea va avea loc la un restaurnat din Drobeta-Turnu Severin.

„În data de 6 septembrie 2025 o să fim prezenți în localitatea Drobeta-Turnu Severin. Eu, Leo de la Roșiori, alături de întreg taraful, vom face cea mai frumoasă atmosferă, unde miri îi avem pe Sabrina și Dima, împreună cu cele două perechi de nași: Gabriela și Lucrețiu și Georgiana și Ștefan”, se arată în anunțul făcut de Leo de la Roșiori și distribuit pe pagina de Instagram a lui Dima.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce s-a întâmplat în ziua în care Dima si Sabrina au aniversat 9 luni de relație. Imaginea publicată de tânără

Dima și Sabrina de la Mireasa sezon 7, în toiul pregătirilor de nuntă

Astfel, chiar dacă mai au 2 ani până la marele veniment, Dima și Sabrina au stabilit locația, formația și nașii.

Sabrina și Dima s-au cunoscut în sezonul 7 Mireasa. Dima și Sabrina au format primul cuplu al sezonului și au mărturisit că din primele conversații și-au dat seama cât sunt de compatibili, mai ales că amândoi au legături cu Timișoara și că s-au născut la o distanță de 8 zile unul față de celălalt.

Cei doi nu au ajuns până în finala sezonului 7 Mireasa.

Sabrina a părăsit competiția Mireasa în seara de 26 mai 2023, după ce a fost nominalizată de băieți pentru eliminare.

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, ca urmare a afirmațiilor cu caracter de amenințare pe care le-a făcut. Vestea eliminării a primit-o pe finalul emisiei live de Mireasa de pe 23 mai 2023.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai au împlinit 9 luni de relație. Cum a surprins-o tânărul pe soția sa

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, au fost afirmațiile care i-au adus eliminarea lui Dima.

Dima și Sabrina au fost primii care s-au căsătorit civil. Cele 5 cupluri finaliste au spus „Da” pe 10 iulie, însă Dima și Sabrina au dorit să meargă în fața ofițerului stării civile cât mai dvreme și s-au cununat pe 7 iulie 2023. Acum cei doi se pregătesc pentru cununia religioasă și petrecerea de nuntă care va fi pe 6 septembrie 2025.

Cât de mult a crescut Eden Maria, fiica Andreei din sezonul 2 și a lui Radu din sezonul 3 Mireasa... Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Marius, deranjat de un gest făcut de Ioana după eliminarea lui Andy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x