Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce spune Antonio despre Beatrice, tânăra pe care a invitat-o în competiție

Antonio a fost în extaz când a auzit propunerile Simonei Gherghe. Aceasta i-a oferit mai multe variante de premii după ce a câștigat proba Cabina Telefonică. El a ales ultima opțiune și a invitat-o pe Beatrice în casa Mireasa.

colaj de imagini cu antonio si beatrice de la mireasa din 16 mai 2023 Galerie
Antonio a fost în extaz când a auzit propunerile Simonei Gherghe. Aceasta i-a oferit mai multe variante de premii după ce a câștigat proba Cabina Telefonică. El a optat pentru ultima opțiune și a invitat-o pe Beatrice în casa Mireasa. | Antena 1

”E entuziasmat. E ceva care-l face să se simtă special”, a zis Irina despre Antonio. Gabriela Cristea le-a reamintit că Beatrice nu a dat încă un răspuns.

Ce a spus Antonio la Mireasa Capriciile Iubirii despre Beatrice

”Nu, dar oricum... Este o șansă. Este o șansă la care nici nu mă gândeam. Adică era doar o idee în capul meu. Nu știu, a fost un schimb de replici aici și de acolo am observat. Bine, eu am observat de când a venit prima oară, după ce a plecat Ingrid, dar...”, a afirmat Antonio.

”Dar nu prea se încadrează în tiparul tău”, i-a spus moderatoarea. ”Cum adică?!”, a venit replica lui Antonio. Irina a intervenit: ”Ba da, cum să nu. A spus înaltă, cu forme așa. A spus, a spus.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 mai 2023. Cum s-a derulat task-ul Cabina Telefonică. Cine a câștigat o noapte la hotel

Antonio a renunțat la noaptea la hotel pentru a o invita pe Beatrice la Mireasa sezon 7

Antonio a reușit să câștige proba Cabina Telefonică și a avut de ales între mai multe premii. Acesta a renunțat la noaptea la hotel pentru a primi șansa de a o cunoaște pe una dintre invitatele de la Capriciile Iubirii. El invitat-o în casa Mireasa.

Simona Gherghe i-a dat 3 variante lui Antonio: ”Prima ar fi să îți alegi o fată cu care să petreci premiul la hotel. A doua variantă ar fi să cedezi premiul unui cuplu și a treia, cea neașteptată, este să urmărești mai întâi materialul și după discutăm”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 mai 2023. Antonio a avut de ales între trei variante după ce a câștigat task-ul Cabinei telefonice

În material, Antonio aducea vorba despre o posibilă ieșire la hotel cu cineva de la Capriciile Iubirii. Câteva secunde mai târziu, Beatrice a fost invitată în platoul Mireasa.

”Uită de noaptea la hotel, hai să o invităm pe Beatrice.”, a zis Simona Gherghe. După ce fata s-a așezat pe canapea, moderatoarea show-ului matrimonial i-a enunțat cea de a treia variantă: ”Uiți de noaptea la hotel, dar o poți invita pe Beatrice în casa Mireasa și să vedem dacă ea o să accepte.”

Răspunsul lui Antonio nu a întârziat să apară: ”Ultima variantă, clar...”.

Caravana Mireasa pleacă prin țară! Cei doritori să participe la cel mai îndrăgit show matrimonial, sezonul 8, așteptați ... Mireasa sezon 7. De ce Maria a lipsit din emisia Mireasa Capriciile Iubirii din 16 mai 2023. Ce a dezvăluit Gabriela Cri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x