Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Cu Beatrice în platou, Antonio a aflat ce crede mama Mariei despre sărutul lor. Maria s-a închinat când a auzit

Antonio și Maria au discutat cu mama concurentei. Aceasta le-a spus ce crede despre perechea lor, care este declarată doar pe jumătate.

colaj de imagini cu antonio, maria si beatrice la mireasa capriciile iubirii Galerie
Antonio și Maria au discutat cu mama concurentei. Aceasta le-a spus ce crede despre perechea lor, care este declarată doar pe jumătate. | Antena 1

Maria și Antonio s-au sărutat, însă în emisia live din 29 mai 2023, fata nu a dorit să-și asume relația. Antonio a făcut-o și nu a părut supărat de faptul că Maria s-a declarat reticentă.

La Mireasa Capriciile Iubirii, mama concurentei a intervenit telefonic. După ce în urmă cu câteva săptămâni, întreaga familie i-a criticat comportamentul lui Antonio, acum lucrurile par a se fi schimbat.

Mama Mariei i-a asigurat pe cei doi de susținerea lor necondiționată, spre surprinderea tuturor, inclusiv a tinerei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 mai 2023. Ce mamă a câștigat inelul soacrei. Au ieșit discuții după ce vitrina a fost spartă

Cu Beatrice în platou, Antonio a aflat ce crede mama Mariei despre sărutul lor

”Maria, vreau să-ți spun că sunteți cei mai frumoși și sunt mândră de voi. Maria, noi l-am iertat pe Antonio și nu avem nimic împotriva lui.”, a spus mama Mariei.

Concurenta a intervenit: ”Nici nu aveți ce, mamă. Oricum, lucrurile au fost așa cum au fost. Au fost între noi...”

Mama fetei a continuat: ”Maria, tu să îți asculți inima și nu asculta la ce spun cei din casă. Fă exact ce simți tu, mamă”. Răspunsul Mariei nu a întârziat să apară: ”Am înțeles. Îți mulțumesc și mulțumesc că mă susțineți. Oricum nici nu mă așteptam să fie diferit. Aveam așa un semn de întrebare, dar știam că nu are cum să fie diferit”.

”Da, ne place Antonio. Nu avem să-i zicem vreo două. Mi-a trecut. Fiecare ne supărăm câte un pic, dar ne trece. Se potrivesc foarte bine.”, a mai adăugat aceasta.

”Mulțumim. Sărut-mâna, sper să ne vedem”, i-a zis Antonio. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. Ce reacții au avut Valentin și Miruna la scurt timp după apariția zvonului că formează un cuplu... Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, prima apariție publică după ce au devenit părinți. Cum s-au fotografiat alături de mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x