Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Dani și Daiana au vorbit cu Irina despre Maria și Antonio. Ce au spus: „Voi nu erați prieteni?”

Dani, Daiana și Irina au vorbit despre Antonio și Maria, iar imaginile au fost difuzate în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 23 iunie 2023.

Colaj cu Gabriela Cristea și concurenții Mieasa Galerie
Dani, Daiana și Irina au vorbit despre Antonio și Maria, iar imaginile au fost difuzate în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 23 iuni 2023. | Antena 1

Irina a început să plângă în tip ce avea o discuțe pe terasă cu Dani și Daiana.

„Calmează-te că n-ai de ce să plângi.Ți-ai spus părerea”, a încercat să o liniștească Dani pe Irina, care a izbucnit în lacrimi.

„De fiecare dată când am spus o părere s-a considerat că sunt un om pervers și malefic și rău”, a spus Irina.

„Toată lumea consideră că tu trebuie să stai într-un colț și să taci. Eu consider că tu ai zis ceva, dar tu n-ai mai continuat. Ei vorbeau și ei au dat curs. În materiale am văzut că ei au vorbit mai mult despre subiect decât tine”, a spus Daiana.

„Antonio a început să reacționeze ca Maria și pe mine asta m-a șocat”, a mai spus Irina.

„Poate așa e el, de fapt. În casă oricât ai încerca să ascunzi cine ești, tot arăți cine ești. Și de mine s-a zis că sunt strateg. Că eu cu Daiana suntem jucători și am zis ok. Dar nu s-a continuat pentru că pe noi nu ne-a deranjat. Foarte bine, suntem. Nicio problemă. Ziceți și de noi că am venit pentru premiu. Ne-a plecat cel mai mare strateg, dar ne-a lăsat strategiile scrise pe foaie. Eu când am vorbit cu Antonio pe terasă i-am zis că eu cred că e puțin cam repede ce face.

Întrebat în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii dacă îl deranjează că Dani a vorbit cu Irina despre el, tânărul a spus: „Nu neapărat. Mă așteptam”.

Cum a reacținat Antonio, după ce a văzut ce a vorbit Dani despre el în casa Mireasa

„Un pic m-a deranjat. Ai zis că ăsta sunt eu, de fapt. Și eu am observat de tine, Dani, că Mihai și-a făcut mama în călduri și apoi tu ai râs cu el la masă. Să vă zic acum pe față! A apărut un nou cuplu. Dacă eram pe locul 7 nu deranja pe nimeni. Putem să ne combină, să ne despărțim, dar când ești și pe locul 1, pare că ai apărut așa în ultima clipă și furi ciolanul din fasole”.

A urmat apoi un schimb de replici între Antonio și Daiana, iar Gabriela Cristea a întrebat: „Voi nu erați prieteni?”

„Pe noi nu ne deranjați cu nimic, asta nu înțelegi tu!”, a spus Daiana.

„Da, nimeni nu vrea premiul”, a spus Antonio.

„Îl vrei tu, Antonio. Tu ai datorii, tu ai cea mai mare nevoie de el”, a spus Irina.

„O să-ți trimit un extras de cont, să vezi ce și cum”, i-a răspuns Antonio Irinei.

Antonio a pretins că Dani s-a apropiat de el pentru că nu avea cu cine să stea: „Până acum ne permiteam glume și puteam să vorbim”, a replicat Daiana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Conflict între Maria-Antonio și Mihai-Hatice în pauza publicitară. Cum a reacționat doamna Eleonora... Mireasa, sezon 3. Cosmina și Alin, imagini superbe din vacanță. Doamna Daniela, mama băiatului, prezentă și ea alături d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x