Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Denisa Răileanu, imagini cu burtica de gravidă. Cum arată tânăra însărcinată

Denisa Răileanu, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 Mireasa a publicat imagini superbe cu burtica de gravidă. Tânăra se pregătește să devină pentru prima oară mamă.

Colaj cu Denisa de la Mireasa Galerie
Denisa Răileanu s-a afișat cu burtica de gravidă | Instagram

Denisa Răileanu s-a căsătorit de curând și este nespus de fericită. După nunta care a avut loc în martie 2024, Deni Răileanu a confirmat că este însărcinată, mulțumindu-le celor care i-au urat „Sarcină ușoară”. De atunci și până acum Deni a fost discretă pe rețelele sociale și nu a dat detalii despre sarcină.

Acum, cu puțin timp înainte de a deveni mamă, Denisa a publicat pe rețelele sociale imagini cu ea și soțul său, alături de un mesaj emoționant:

Citește și: Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au anunțat sexul copilului: „Încă nu-i 100% sigur, dar…”. Fata a trecut prin clipe dificile

Denisa Răileanu așteaptă un copil. Imaginile cu burtica de gravidă publicate de fosta concurentă Mireasa

Articolul continuă după reclamă

„Chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a tirmis cea mai mare binecuvântare de pe Pământ”, este mesajul pe care Denisa l-a atașat pe fundalul imaginilor cu ea în timpul sarcinii.

În videoclip apar imagini de la nuntă, dar și fotografii recente, unde se observă burtica de gravidă a Denisei.

Cei care au văzut imaginile au felicitat-o pe fosta concurentă Mireasa.

„Sarcina ușoară, draga mea! Naștere usoara si bebe sanatos!”, „Felicitări, frumoșilor!”„ Felicitări .Sarcina ușoară Denisa”, sunt câteva dintre comentariile primite de Denisa în dreptul imaginilor frumoase.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum s-a filmat Denisa Răileanu la scurt timp de la nuntă. Prietenii i-au urat „Sarcină ușoară”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a fost parcursul Denisei Răileanu la Mireasa

Denisa a avut un parcurs interesant în sezonul 7 Mireasa, însă fata nu și-a găsit jumătatea. Tânăra care a mai fost concurentă în sezonul 2 Mireasa, a avut parte de cunoașteri în sezonul 7, însă niciuna nu s-a concretizat cu o relație.

La scurt timp după eliminare, Roberto a chemat-o pe Denisa înapoi în casa Mireasa, însă tânăra n-a vrut să se întoarcă pentru el, considerând că dacă ar fi fost să fie ceva între ei, se întâmpla când încă ea era în competiție.

Mai întâi, Denisa s-a regăsit într-un trio al cunoașterii, unde ea și Sabrina îl plăceau pe Dima. În cele din urmă, Denisa s-a retras din triunghi, iar Dima și Sabrina au ajuns să formeze un cuplu. Ulterior, Denisa a început o cunoaștere cu Dani, care a intrat în competiție mai târziu, însă la un moment dat s-a confruntat tot cu un trio, când Daiana și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe tânăr.

Ionuț a încercat și el să se apropie de Denisa, însă în cele din urmă băiatul s-a întors la Andreea, iar spre finalul preznței sale în competiție Denisa a avut o apropiere cu Roberto, însă nu a simțit să facă mai mulți pași spre o relație.

Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin cu care s-a căsătorit și de care a divorțat. În sezonul 7, tânăra din Brăila spunea că-și dorește să găsească un bărbat din toate punctele de vedere.

Andrei de la Mireasa, noi ipostaze romantice alături de iubită la mare, după ce s-a despărțit de Simona. Cum au apărut... Mireasa sezonul 9, 24 iunie 2024. Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian, în vizită. Cum au reacționat el, Antonia și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Citește și
x