Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Doamna Loredana a părăsit casa. Cum explică Dani

În urma conflictului cu Hatice și Mihai, doamna Loredana a decis să părăsească casa Mireasa. Decizia a fost anunțată la Mireasa Capriciile Iubirii.

colaj de imagini cu gabriela cristea, dani, daiana si loredana Galerie
Mireasa sezon 7. Doamna Loredana a părăsit casa. Cum explică Dani | Antena 1

În emisia de marți de la Mireasa, Hatice, Mihai, doamna Loredana, Daiana și Dani s-au certat. S-au spus cuvinte dure, iar Mihai i-a zis doamnei Loredana că este în călduri, după ce aceasta a afirmat același lucru despre Hatice.

”Am ajuns să mă bălăcăresc cu porcii”, a afirmat doamna Loredana pe terasă, în timp ce comenta subiectul. Cu puțin timp înainte, mama lui Dani a cerut eliminarea lui Mihai și l-a rugat pe soțul său să vină să o ia acasă.

”Mario, ești acasă? Te rog să vii cu un avocat aici, acum.”, a zis doamna Loredana în timp ce acesta intervenise telefonic. Mama a afirmat că nu este concurentă și că Roberto a intrat în cursă pentru mai puțin, făcând referire la spusele lui Mihai.

Citește și: Mireasa sezon 7, 13 iunie 2023. Antonio și Maria s-au logodit. Cererea a fost una spontană, fără pregătiri

Doamna Loredana a părăsit casa Mireasa

La începutul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a anunțat plecarea doamnei Loredana.

”Cineva nu mai este alături de noi. Și nu mă refer la faptul că nu mai este aici în platou sau că nu a venit în platou. Cineva a plecat din casa Mireasa. A fost o situație atipică, dar nu putem ține pe nimeni cu forța și dacă cineva își dorește să plece din casa Mireasa, poate să facă acest lucru. Evident, în anumite condiții”, a zis Gabriela Cristea în ediția Mireasa Capriciile Iubirii din 13 iunie 2023.

Rugat să explice, Dani a dat de înțeles că doamna Loredana a fost călcată în picioare.

”Pentru absolut niciun leu nu ne lăsăm călcați în picioare, în orice privință ar fi. Nu ne interesează oricare ar fi consecințele, nu suntem aici ca să fim călcați în picioare. Mai departe vedem afară”, a spus Dani despre plecarea mamei.

Mai multe detalii în materialele video din galeria foto.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 13 iunie 2023. Antonio și Maria s-au logodit. Cererea a fost una spontană, fără pregătiri... Mireasa sezon 7. Mesajul postat de fiica doamnei Loredana după ce aceasta a părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x