Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Familia lui Bogdan, prima reacție după ce el și Irina s-au despărțit. Fata a recunoscut că e atrasă de Alex

Irina și Bogdan nu mai formează un cuplu după ce, în emisia live Mireasa din 6 martie 2023, ea a recunoscut că a flirtat cu Alex la task-ul cătușelor. Ba mai mult, fata a afirmat că e atrasă de concurent, dar că nu va exista nimic între ei pentru că a încercat și nu e posibil.

alex, irina, denisa si bogdan la mireasa capriciile iubirii Galerie
Irina și Bogdan nu mai formează un cuplu după ce, în emisia live Mireasa din 6 martie 2023, ea a recunoscut că a flirtat cu Alex la task-ul cătușelor. Ba mai mult, fata a afirmat că e atrasă de concurent, dar că nu va exista nimic între ei pentru că a încercat și nu e posibil. | Antena 1

Alex o place pe Irina, spune el, iar fata a afirmat că și ea este atrasă de concurentul de la Mireasa sezon 7. A făcut asta în timp ce îl ținea de mână pe Bogdan, de care s-a despărțit câteva minute mai târziu, după ce i-a cerut o pauză și el nu a acceptat.

Ulterior, ei au anunțat și în emisiune că nu mai sunt împreună. Bogdan a fost foarte deranjat pentru că s-a întors pentru Irina, iar acum e nevoit să treacă prin aceste momente neplăcute.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Vlad a răbufnit la adresa lui Alex. Ce acuzații i-a adus

Ba mai mult, a cerut să plece chiar luni, iar Simona Gherghe i-a reamintit convenția stabilită la revenirea în competiție. Cei doi au primit câteva zile de gândire pentru a lua o decizie definitivă în privința relației lor.

Văzându-l tensionat și trist pe Bogdan, cumnata Dana a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii. Iată ce l-a sfătuit pe tânăr.

Familia lui Bogdan, prima reacție după ce el și Irina s-au despărțit

”Ai luat o decizie bună când ai oprit relația cu Irina. Noi am observat că Irina nu este sigură în legătură cu decizia pe care a luat-o în legătură cu tine. Te rugăm să nu mai răspunzi la provocări și încearcă să te înțelegi bine cu toți din casă.

Ai trăit ce era de trăit, ca să nu rămâi cu regretul că nu ai apucat să o cunoști pe Irina așa cum ți-ai dorit. Vreau să te comporți ca atare. Acceptă cu demnitate decizia Irinei. Să nu o judeci sau să o superi pentru ce a ales ea. Tu știi că ce e al tău e pus deoparte. Noi suntem mereu lângă tine.”, a afirmat Dana, cumnata lui Bogdan la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Alex a recunoscut că o place pe Irina. Afirmația fetei care l-a pus pe gânduri pe Bogdan

Ea a fost de acord că într-o relație nu pot exista pauze, altfel îndoielile vor exista. ”Dacă Irina și-ar fi dorit ceva cu adevărat cu Bogdan, puteau să vină 100 de bărbați să o curteze, ea era axata doar pe el”, a afirmat tânăra.

Bogdan e sigur că nu va mai putea să repare lucrurile cu Irina.

Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Alex a recunoscut că o place pe Irina. Afirmația fetei care l-a pus pe gânduri pe Bogdan... Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Hatice și Mihai s-au certat după ce el i-a zis ”taci” în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x