Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Hatice și Mihai s-au certat după ce el i-a zis ”taci” în live

Hatice și Mihai de la Mireasa sezon 7 s-au certat în pauza de publicitate și, mai târziu, după emisiune pentru că băiatul i-a spus să tacă.

hatice se uita urat la mihai de la mireasa sezon 7 Galerie
Hatice și Mihai de la Mireasa sezon 7 s-au certat în pauza de publicitate și, mai târziu, după emisiune pentru că băiatul i-a spus să tacă. | Antena 1

”Nu e adevărat. Tu taci”, a zis Mihai, în timp ce Hatice intervenea în conflictul dintre Alex și Vlad, Cătălina. În pauză, Mihai a îndulcit tonul și a rugat pe iubita lui să nu se mai bage.

Hatice și Mihai s-au certat după ce el i-a zis ”Taci” în live

Hatice i-a replicat că Alex îl implică în discuții și că va interveni de câte ori vrea. Fata nu a mai avut răbdare să vorbească cu partenerul ei.

„Poți să nu mai ai comportamentul ăsta? Atunci fi vocală, fata mea.”, a spus Mihai, când Hatice a pornit foarte nervoasă să-și ia geaca și să plece pe terasă.

Concurenta i-a zis ironic să rămână cu Alex, să vorbească cu el, să se căsătorească, moment în care Mihai i-a spus că se va căsători cu mama sa.

Citește și: Mireasa sezon 7. Familia lui Bogdan, prima reacție după ce el și Irina s-au despărțit. Fata a recunoscut că e atrasă de Alex

Tensiunea nu a dispărut, iar băiatul era foarte deranjat de gesturile lui Hatice. ”Orice, eu sunt vinovat.”, a mai subliniat el. Hatice i-a reamintit că el nu se calmează când ea îl roagă, pe când ea s-a abținut de multe ori.

Mai târziu, Hatice a analizat comportamentul lui Mihai în prezența Cătălinei. ”Atunci ce, băgăm divorț, ne despărțim?!”, se gândea ea, dacă în afara casei ar fi avut păreri diferite despre anturajul lor.

”Mă arunc așa cu capul înainte, nu se sparge deloc”, a mai zis ea. Dezamăgită, Hatice spunea că își dorește să fie în sânul familiei și că partenerul ei ar trebui să-i ofere un confort, să-i poată spune orice fără să se supere.

”Nu am pus prietenia cu Alex mai presus de relația cu Hatice. I-am spus să tacă pentru că nu o privea subiectul acela.”, a zis Mihai în emisia live Mireasa din 7 martie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Alex a recunoscut că o place pe Irina. Afirmația fetei care l-a pus pe gânduri pe Bogdan

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Familia lui Bogdan, prima reacție după ce el și Irina s-au despărțit. Fata a recunoscut că e atrasă de ... Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. În casă a ajuns o scrisoare despre trecutul lui Bogdan. Băiatul a infirmat unele din acu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x