Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Fratele lui Andrei a intervenit în direct, după conflictele tânărului cu băieții. Ce sfat i-a dat

Mihai, fratele lui Andrei, a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii pentru a-i da sfaturi concurentului, după ce acesta a avut mai multe conflicte în casa băieților.

Colaj cu Andrei Galerie
Fratele lui Andrei a intervenit în direct, după conflictele tânărului cu băieții | Antena 1

Fratele lui Andrei a intrat în direct la emisiunea de la Antena Stars, după ce concurentul a avut parte de episoade neplăcute în casa băieților. Săptămâna aceasta, o replică spusă de Andrei i-a deranjat în special pe Ionuț și pe Bogdan, care au răbufnit.

Citește și: Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre fosta căsnicie: „Mă înșela pe banii mei”. Ce a spus la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Din ce am văzut în perioada asta sunt multe răutăți în jurul tău și cu siguranță asta ne afectează și pe noi. Tu știi cel mai bine ce ai de făcut acolo. Legat de victimizare și de subiectele care s-au reluat, noi știm foarte bine cine este Andrei, cât a luptat el”, a spus fratele lui Andrei.

Rugat de Gabriela Cristea să explice gestul lui Andrei de a-i aduna pe băieți și de a încerca să se impună în fața lor, fratele concurentului a răspuns:

„Din ce-l cunosc eu pe Andrei, el nu a încercat niciodată să iasă în evidență, n-a încercat niciodată să se victimizeze, nu a încercat să obțină beneficii, sau favoruri prin victimizare. Dacă el a ajuns în punctul ăsta eu simt că este încolțit din toate direcțiile și nu mai are nicio putere să reacționeze altfel. De-asta și-a luat un pic de autoritate, un pic de atitudine. Cumva ca să nu mai fie dat la o parte, să nu mai fie marginalizat. E un soi de apărare”

Dorind să-i ofere un sfat fratelui său, Mihai a spus:

„Ce vreau să-i dau ca sfat lui Andrei este să lase tot ce înseamnă copilăria, să se concentreze pe prezent, viitor și pe motivul pentru care este în emisiune”, a spus fratele lui Andrei în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre fosta căsnicie: „Mă înșela pe banii mei”. Ce a spus la Mireasa: Capriciil... Mireasa sezon 7, 1 februarie 2023. Încălcare de regulament. Ce a anunțat Simona Gherghe după ce Denisa a vorbit despre v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x