Antena Căutare

Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre fosta căsnicie: „Mă înșela pe banii mei”. Ce a spus la Mireasa: Capriciile Iubirii

Subiectul înșelatului a fost dezbătut în emisia live de Mireasa: Capriciile iubirii de pe 31 ianuarie 2023. Gabriela Cristea și-a oferit exemplul personal, povestind despre fosta căsnicie.

Colaj cu Gabriea Cristea Galerie
Gabriela Cristea a vorbit la Mireasa: Capriciile Iubirii despre fosta ei căsnicie | Antena 1

Gabriela Cristea a vorbit în direct la Antena Stars despre momentele dureroase din fosta căsnicie. Dezvăluirile prezentatoarei au venit după ce concurentul Dima a vorbit despre motivele înșelatului, precizând că în opinia lui un bărbat este infidel dacă această infidelitate vine și din partea femeii. La auzul acstei ipoteze, Gabriela Cristea și-a dat exemplul personal.

Gabriela Cristea i-a povestit lui Dima că în timp ce era înșelată ea muncea din greu, de dimineața până seara.

Citește și: Cu ce boală se confruntă Gabriela Cristea. Vedeta spune că totul a început din cauza epuizării. Despre ce este vorba

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre fosta căsnicie: „El scotea alte femei pe banii mei”

„M-am enervat acum că deja mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toți... Doamne iartă-mă ca să zic așa. Mă trezeam la ora 07:00 și veneam la 22:00. Nu aveam timp nici să respir și lucram de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femei pe banii mei. Și mă înșela pe banii mei”, a spus Gabriela Cristea, pentru a demonta argumentul lui Dima.

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader între anii 2008-2013.

Discuțiile despre înșelat de la Mireasa: Capriciile Iubirii au pornit după ce Sabrina i-a povestit iubitului său că a fost înșelată în trecut. Dima și Sabrina formează primul cuplu din sezonul 7 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Momente de tensiune în casa băieților. Andrei, în centrul unui nou conflict

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Cine este Dani, noul concurent. Tânărul a intrat în casă alături de mama sa, doamna L... Mireasa, sezon 7. Fratele lui Andrei a intervenit în direct, după conflictele tânărului cu băieții. Ce sfat i-a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x