Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Fratele lui Hatice a intrat în direct, după ce fata a plâns de dorul lui. Ce i-a spus Eduard lui Mihai

După ce a plâns de dorul fratelui său, Eduard a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii. Iubita lui Mihai a fost foarte emoționată când i-a auzit glasul.  

Colaj cu Hatice și Mihai Galerie
Hatice a izbucnit în lacrimi când fratele ei a intrat în direct la Mireas: Capriciile Iubirii | Antena 1

Hatice a izbucnit în lacrimi când a auzit glasul fratelui său. Eduard a ținut să-i spună că îl place pe Mihai în calitate de cumnat și dacă se vor căsători în Finala Mireasa de pe 10 iulie Eduard va face tot posibilul să fie alături de Mihai și Hatice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 mai 2023. Hatice a plâns în hohote după ce a primit o veste dureroasă

Mihai și Hatice l-au ascultat pe fratele fetei, care a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii

După ce Hatice a plâns de dorul fratelui său și s-a gândit la posibilitatea ca ceva să i se fi întâmplat, Eudard a intrat în direct, a spus că este bine și și-a încurajat sora.

„Mihai, îmi pare bine că v-ați cunoscut. Hatice, de când ai intrat la emisiune n-am vorbit deloc. Vreau să stați foarte liniștiți, să nu vă luați după lume. Lăsați lumea să vorbească ce vrea. Dacă vă luați după lume în relație n-o să vă fie bine. Vreau să vă căsătoriți, să vă iubiți. Dacă se căsătoresc normal că ajung. Fac orice să pot ajunge la nuntă. Mihai e un cumnat fain, îmi place. Hatice, te iubesc foarte mult, îmi e dor de tine și o să ne vedem cât de curând”, a spus Eduard într-o intervenție telefonică în direct la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 mai 2023. Irina a izbucnit în lacrimi, după ce a vorbit despre Hatice. Cum a reacționat iubita lui Mihai

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 5. Alina, mesaj emoționant pentru Valentin: „Când imi spunea soțul meu în emisiune...”... Denisa și Viorel s-au pozat în halate de baie, într-o ipostază de zile mari. Cum au sărbătorit cei doi ziua de naștere a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x