Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Giulia a revenit cu un nou mesaj în social media. Ce a spus despre Antonio

După ce a fost eliminată de la Mireasa, Giulia a postat mai multe mesaje în social media. În primul le-a mulțumit susținătorilor, iar abia în al doilea l-a menționat și pe Antonio. Iată ce a avut de zis.

colaj de imagini cu giulia si antonio cand se saruta la despartire Galerie
După ce a fost eliminată de la Mireasa, Giulia a postat mai multe mesaje în social media. În primul le-a mulțumit susținătorilor, iar abia în al doilea l-a menționat și pe Antonio. Iată ce a avut de zis. | Antena 1

În cursul zilei de sâmbătă, 29 aprilie 2023, Giulia a revenit în social media. Ea a postat un mesaj în care mulțumea celor care au contactat-o și promitea că va face tot posibilul pentru a răspunde tuturor.

Mai pe seară, concurenta a revenit cu un mesaj video. Iată ce a avut de spus fosta concurentă de la Mireasa sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe contul Giuliei după eliminare. Mesajul postat de aceasta

Giulia a revenit cu un nou mesaj în social media. Ce a spus despre Antonio

După ce l-a sărutat cu foc la despărțire și au stat, ținându-se de mână, pe canapea la Mireasa Capriciile Iubirii, Giulia a postat două mesaje în social media. În primul a mulțumit susținătorilor și în al doilea i-a asigurat că le va răspunde la mesaje și că apreciază faptul că sunt alături de ea și de Antonio.

”Simțeam nevoie să o fac prin acest video pentru că nu apuc să vă, încă, dar profit că am să o fac. Nu apuc să vă citesc mesajele tuturor. Nu-mi vine să cred că sunteți atât de mulți oameni care îmi scrieți, care efectiv mă iubiți. Deci vă sunt recunoscătoare și vă mulțumesc din suflet că vă ocupați din timpul vostru să-mi lăsați mie mesaje frumoase. Vreau să spun că tot ceea ce îmi urați voi mie, asta vă urez și eu vouă.

Citește și: Mireasa sezon 7. Imagini cu plecarea Giuliei din competiție. Ea și Antonio s-au sărutat cu patos

Vă mulțumesc că mă susțineți, să știți că vă mulțumesc foarte mult că sunteți alături de mine. Chiar și de Antonio și că-mi spuneți vorbe frumoase, că totul va fi bine. Sperăm că totul va fi bine, dar vom vedea asta. Să știți că sunt bine, am ajuns acasă.”, a zis Giulia.

Ea se afla într-o mașină și anunța că a ajuns acasă, la Oradea, după ce vineri, în Gală, publicul a decis să o elimine. Ea s-a aflat în cursă cu Irina, Zain și Antonio.

Ulterior, după ce a fost anunțată de acțiunile lui Antonio, de către cei care urmăresc AntenaPLAY, Giulia a mai scris câteva rânduri:

Citește și: Mireasa sezon 7. Maria a jubilat de fericire că e pe primul loc. De ce avea Mihai lacrimi în ochi la citirea clasamentului

Mireasa sezonul 6. Ce a transmis Roxana în mediul online, după ce s-ar fi despărțit de Paul: „Așa e în viață!”... Mireasa sezon 5. Cum arată iubita lui Cosmin. Tânărul a avut două relații în competiție, cu Andreea și Alexandra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x