Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Imagini cu plecarea Giuliei din competiție. Ea și Antonio s-au sărutat cu patos

Giulia a fost eliminată de la Mireasa sezon 7. Zain nu a vrut să folosească amuleta, așa că fata a fost nevoită să părăsească competiția matrimonială.

giulia si antonio se saruta cu foc si zain se uita la ei Galerie
Giulia a fost eliminată de la Mireasa sezon 7. Zain nu a vrut să folosească amuleta, așa că fata a fost nevoită să părăsească competiția matrimonială. | Antena 1

În imaginile de la plecarea Giuliei, Hatice o îmbrățișează și ambele lăcrimează. La fel și doamna Livia, care a fost foarte afectată de plecarea concurentei.

Imagini cu plecarea Giuliei din competiție. Ea și Antonio, cu lacrimi în ochi

Și celelalte concurente au îmbrățișat-o pe fată. Singura care nu se afla prin preajmă era Maria. Ulterior au venit și băieții. Mai mulți au luat-o în brațe pe tânără, mai puțin Roberto.

Ultimul a fost Antonio, pe care Giulia l-a luat de gât și l-a sărutat cu patos, chiar sub privirile lui Zain. Când sărutul lor a continuat, fostul iubit al Giuliei a lăsat capul în jos.

Apoi, fata l-a îmbrățișat pe Dani. ”Despărțirea asta a lor s-a soldat cu un sărut. Primul de care au avut parte”, a zis Gabriela Cristea.

”Pot să spun că e o despărțire foarte grea pentru mine și aștept să iasă și el”, a zis Giulia. Antonio a afirmat că poate e posibil să o cheme înapoi.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe contul Giuliei după eliminare. Mesajul postat de aceasta

”În momentul de față pot să spun că simt pentru Antonio un sentiment foarte frumos. Simt că am fluturi în stomac. Sunt de la agonie la extaz, exact”, a mai adăugat fosta concurentă.

Antonio: ”Eu de obicei nu simt pe loc, după aia, când stau cu mine mă iau toate... (...) Mai greu o să fie pentru mine. Vreau să spun că pe mine m-au atras mai multe fete, Giulia m-a atras de la început, dar ce am simțit cu Giulia nu am simțit cu nicio altă fată de aici. Aici căldura care a venit dinspre ea, nu era vorba de conexiune mentală. Pur și simplu mă simțeam bine, simțeam că mă dorește. Eu am simțit să o sărut de sâmbătă seară. Nu știu să-mi explic atât de bine sentimentele. Eu când spun îndrăgosteală sau iubire sunt lucruri mari. Eu sunt atât de rezervat și nu spun, las așa”.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezonul 2. Claudia, imagini înduioșătoare cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a lăsat fotografiată tânăra... Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe contul Giuliei după eliminare. Mesajul postat de aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x