Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe contul Giuliei după eliminare. Mesajul postat de aceasta

Giulia a fost eliminată în Gala de vineri, 28 aprilie 2023. La câteva ore distanță, tânăra a postat un mesaj pe contul ei de Instagram.

colaj de imagini cu giulia, roberto, zain si antonio de la mireasa sezon 7 Galerie
Giulia a fost eliminată în Gala de vineri, 28 aprilie 2023. La câteva ore distanță, tânăra a postat un mesaj pe contul ei de Instagram. | Antena 1

Giulia a fost eliminată de la Mireasa sezon 7 la dorința publicului. Tânăra a fost în cursă cu Irina, Zain și Antonio și a avut cele mai multe voturi.

Când Simona Gherghe a anunțat decizia telespectatorilor, Giulia s-a ridicat de pe canapea și a plecat plângând.

S-a schimbat și a început să-și facă bagajele pentru a părăsi competiția. După ce a intrat în posesia telefonului mobil, ea a început să răspundă mesajelor primite pe Instagram și a postat apoi unul de mulțumire pentru cei care i-au scris și au susținut-o.

Citește și: Mireasa sezon 7. Imagini cu plecarea Giuliei din competiție. Ea și Antonio s-au sărutat cu patos

Mesajul Giuliei după ce a fost eliminată de la Mireasa sezon 7

Pe contul de Instagram al Giuliei a apărut un mesaj prin care mulțumea susținătorilor, fără să facă vreo mențiune despre vreun concurent din casa Mireasa sezon 7.

”Bună, dragii mei!! Vteau să încep prin a vă mulțumi celor care ați fost alături de mine pe tot parcursul meu în emisiunea Mireasa. Am primit multe mesaje din partea voastră. Unora nu am apucat să vă răspund, dar am să fac posibilul să vă răspund. Experiența Mireasa pentru mine a fost una frumoasă, tot ceea ce s-a întâmplat acum recent în emisiune cu mine, am făcut doar ceea ce am simți și cine a fost lângă mine și a văzut și-au dat seama de mine și de ceea ce sutn eu. Nu sunt perfectă și nici nu vreau să fiu plăcută de toată lumea!! Eu vă mulțumesc din suflet și vă îmbrățișez cu drag și să fiți în continuare alături de mine!! Vă pup”, a scris Giulia.

Cu ce se ocupă Giulia

„Am 24 de ani. Sunt o persoană calmă, curajoasă și hotărâtă. Îmi doresc un bărbat matur, cu simțul umorului, hotărât și sincer. Fizic să fie înalt, cu barbă. Eu lucrez în vânzări și pe partea de beauty, gene fir cu fir”, a spus Giulia.

Mireasa sezon 7. Imagini cu plecarea Giuliei din competiție. Ea și Antonio s-au sărutat cu patos... Mireasa sezon 7. Maria a jubilat de fericire că e pe primul loc. De ce avea Mihai lacrimi în ochi la citirea clasamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x