Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Impresii la rece după atacurile lansate de Hatice și Mihai la adresa lui Roberto. Ce au spus tinerii

Hatice și Mihai s-au aflat în paltoul de la Mireasa: Capriciile Iubirii, unde s-a discutat despre atitutinea pe care ei au avut-o față de Roberto la task-ul „adevărurilor nespuse”.

Colaj cu Hatice și Mihai Galerie
Hatice și Mihai și-au cerut scuze pentru atitudinea lor față de Roberto | Antena 1

Mihai și Hatice au spus că sunt conștienți că nu au avut un comportament corespunzător și și-au cerut scuze, însă invitatele emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii au precizat că așteaptă să vadă cum se vor comporta în viitor, pentru a demonstra că într-adevăr le pare rău.

Doamna Livia i-a dat un sfat lui Roberto, înainte de task-ul la care tânărul a primit jigniri de la Mihai și Hatice.

„Ei îl atacă tot timpul și i-am zis sa nu zică nimic și să-și vadă el de treaba lui. Mihai a spus că ar fi trebuit să plece Roberto și nu Alex. De când l-au votat atunci în gală îl înțeapă în permanență. Eu am tăcut, le-am dat sfaturi bune”, a spus doamna Livia.

Citește și: Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Hatice a avut nevoie de intervenția medicului, la scurt timp după ce a lansat un alt atac

Ce au spus Mihai și Hatice la Mireasa: Capriciile Iubirii

Întrebat dacă numai momentul în care Roberto l-a nominalizat pe Mihai l-a determinat să-și schimbe comportamentul față de el, iubitul lui Hatice a răspuns: „Au fost mai multe momente. Când a dansat cu ea la party, după party m-a făcut fals”.

Hatice a spus că a luat prea personal task-ul și întrebată dacă pentru anumite lucruri ea și Mihai pot „călca peste cadavre”, tânăra a răspuns: „Poate, posibil”.

La finlul dezbaterii acestui subiect Gabriela Cristea i-a dorit lui Hatice să nu mai simtă această tristețe pe care o simte acum, pentru greșeala făcută.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Simona a acuzat stări de rău. Ce a afectat-o în pauza de publicitate pe iubita lui Andrei... Mireasa sezon 7, 29 martie 2023. Hatice a răbufnit după situația creată cu Roberto. Mama lui Mihai a intrat în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x