Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Irina a vrut să afle mai multe detalii despre apropierea dintre Simona și Andrei

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 1 februarie 2023 s-a discutat despre apropierea dintre Simona și Andrei.

Colaj cu Irina, Simona și Andrei Galerie
Irina de la Mireasa a vrut să afle detalii despre apropierea dintre Simona și Andrei | Antena 1

Irina a vrut să afle mai multe detalii despre apropierea dintre Simona și Andrei. Irina a avut parte de un început de cunoaștere cu Andrei, însă după petrecerea de sâmbătă fata a anunțat că nu mai dorește o continuare a cunoașterii, orientându-se spre Bogdan. Când a intrat în casa Mireasa, Simona a spus că-și dorește un date cu Andrei și de aici cei doi au început să se cunoscă.

Într-un dialog cu Simona, Irina a întrebat-o pe fată ce i-a plăcut la Andrei. De asemenea, Irina a încercat să afle dacă și cu Simona Andrei a vorbit mult despre copilăria lui și nu a adresat întrebări.

Citește și: Alina, surpriză de proporții pentru Valentin. Ce gest superb a făcut pentru soțul ei

Cum și-a justificat Irina de la Mireasa curiozitatea despre Simona și Andrei

„Mi-a plăcut felul lui. Ce l-am văzut de acasă. Pare așa retras. Nu pot să-mi dau seama acum dacă e la fel ca la TV. Eu i-am zis să fie mai calm. Se agită prea tere. Și eu sunt o persoană cu emoți dar i-am zis ești prea agitat. Eu am văzut în el și agitația asta și am vrut să văd de ce. Mă agită când stau lângă el și nu știu ce să vorbesc. O dă din una în alta”, i-a spus Simona Irinei.

Văzând imaginile la Mireasa: Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Andrei a explicat: „Eu sunt agitat de mic. Am foarte multă energie. Nu am stare să stau locului”

Întrebată de ce a simțit nevoia să-și expună părerea despre Andrei în fața Simonei, fata a spus: „Eu am fost curioasă dacă discuțiile lor au fost comunicare sau monolog. Eu mi-am format o părare. Am vrut să văd dacă alt om vede altceva”, a spus Irina.

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii Simona a explicat că acel dialog cu Irina a fost la început, iar între timp dinamica apropierii dintre ea și Andrei a luat o turnură pozitivă.

„Noi de-abia acum am început să discutăm mai multe și să aflăm unul despre celălalt. Chiar am interacționat. Avem o comunicare. Ne punem întrebări de cunoaștere. Există această legătură”, a spus Simona.

„Eu cred că am ajutat cu chestia asta că el a auzit că nu pune întrebări și acum pune întrebări. La început într-adevăr mi-a povestit din trăirile lui, ceea ce e normal, dar după am început să ne cunoaștem”, a spus Irina.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Momente de tensiune în casa băieților. Andrei, în centrul unui nou conflict

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 5. Alina, surpriză de proporții pentru Valentin. Ce gest superb a făcut pentru soțul ei... Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Ada pe rețelele sociale despre relația cu Sebaidin. Concurenta a dezvăluit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x