Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Momente amuzante cu Antonio. Amețit de cantitatea de ”suc” consumată la party, a căzut și l-a ”certat” pe Vlad

Antonio a fost protagonistul unor momente amuzante după petrecerea din weekend. Amețit de sucul consumat, tânărul a căzut și l-a ”certat” pe Vlad, care sforăia de zor.

colaj de imagini cu antonio care e ametit si cade Galerie
Antonio a fost protagonistul unor momente amuzante după petrecerea din weekend. Amețit de sucul consumat, tânărul a căzut și l-a ”certat” pe Vlad, care sforăia de zor. | Antena 1

După party, Antonio nu a pus stop distracției. El susținea că nu-și amintește tot ce a făcut, odată ajuns în casa băieților, așa că imaginile surprinse de dom-uri au fost grăitoare.

Roberto a zis că mai merge la țigară și după se duce la somn. Dima i-a transmis că unul dintre băieți ”sforăie de rupe” și că va trebui să-l trezească. După acest moment, tinerii au mers la somn.

Amețit de cantitatea de suc consumată la party, a căzut și l-a ”certat” pe Vlad

Când Antonio s-a întors în dormitorul, pe care îl împarte cu Vlad, el a început ”tirada”: ”Voi îl aveți pe Zain, eu îl am pe Vlad. Mai oftează tu, Vlad. Păi tu ce crezi tu, că eu îți suport astea? Nu fi .... Nu că îîîîî.”.

Asta spunea băiatul când era lângă noptieră. Dorind să se întoarcă ca să se schimbe, s-a împiedicat de pat și a căzut. ”Te-ai trezit, ă?”, a înrebat Antonio, în timp ce Vlad sforăia în voie.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. ”Ar trebui să punem un avertisment de 18+”. Hatice și Mihai, protagoniștii unor momente incendiare

Lângă ușă, băiatul se ținea cu o mână de perete și tot închidea și deschidea ușa. ”Dar de ce camerele astea filmează pe mod nocturn? M-au văzut când m-am dus în cap.”, a mai zis el.

Curând, avea să se întoarcă spre ”inamicul” Vlad, căruia i-a spus să ”tacă”. ”Nu! N-ai voie! Somn ușor! Vlad, termină cu sforăitul. Lasă-mă să-mi pun dopurile în urechi și după sforăie cât vrei, dar până atunci nu ai voie. Băiat rău. Nici nu mă mai spăl pe dinți pentru tine, dar nu mai sforăi. M-ai auzit, ă? Termină, da? Ești o ....”

Pentru că nu a reușit să-l trezească pe Vlad, când s-a pus în pat, Antonio i-a tras de pernă. Mulțumit că s-a făcut liniște a zis: ”Aia e. Bravo, frate!”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. ”Ar trebui să punem un avertisment de 18+”. Hatice și Mihai, protagoniștii unor momente inc... Isidora și logodnicul ei, imagini în ipostaze tandre. Cum arată bărbatul care i-a furat inima fostei concurente de la Mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x