Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Vizită surpriză pentru Dani. O prezență feminină a trecut pragul casei Mireasa

Bunica lui Dani a venit în vizită în casa Mireasa sezon 7. Iată ce sfaturi au primit concurentul și Daiana.

colaj de imagini cu dani, daiana si bunica baiatului Galerie
Bunica lui Dani a venit în vizită în casa Mireasa sezon 7. Iată ce sfaturi au primit concurentul și Daiana. | Antena 1

O vizită surpriză avea loc în Casa Mireasa! Bunica lui Dani trecea pragul casei, spre surprinderea concurentului. ”Bine v-am găsit, îmi era dor de copiii mei și zic hai să...”, a spus aceasta imediat ce s-a alăturat concurenților.

Vizită surpriză pentru Dani. O prezență feminină a trecut pragul casei Mireasa

Anemona a ajutat-o să-i găsească pe Dani și Daiana. ”Nu cred. Cum de ai venit, ne-ai păcălit?!”, a fost prima reacție a tânărului. ”Nu mai puteam de dorul vostru, uite așa”, i-a răspuns bunica.

Mai târziu, cei trei au stat de vorbă pe terasă. Dani a fost sfătuit să nu mai plângă și să o susțină pe logodnica sa.

”Nu mai ofta și nu mai plânge, trebuie să fii bărbat. Trebuie să o sprijini și pe ea. Înțelegeți că sunteți doar voi doi aici.”, i-a sfătuit bunica. Ea i-a asigurat că toată lumea este bine.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 iunie 2023. Andrei a vorbit cu părinții lui. Cum explică de ce a zis: ”Spune-i lui tata să mai tacă”

Vizitatoarea a vrut să știe de ce nepotul său nu mai e apropiat de Antonio.

”De ce nu mai ești prieten cu Antonio? Știi ce bine dădeați amândoi?! Când vă vedeam pe amândoi stând de vorbă acolo seara și povesteați și astea”, a vrut să știe mamaie. Ea a părut să dezaprobe orice apropiere de Mihai, însă Dani i-a spus că nu este cazul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 4. Mai poate Ela să conceapă copii? Detalii despre starea ei de sănătate, la 6 luni după ce a pierdut o s... Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Andrei i-a cerut scuze tatălui, cu ochii în lacrimi, după reacția de zilele trecute. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x