Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 27 iunie 2023. Andrei a vorbit cu părinții lui. Cum explică de ce a zis: ”Spune-i lui tata să mai tacă”

De ziua sa, Andrei de la Mireasa sezon 7 a vorbit la telefon cu părinții săi. La un moment dat, el i-a zis tatălui să tacă.

andrei imbracat intr-un tricou verde Galerie
De ziua sa, Andrei de la Mireasa sezon 7 a vorbit la telefon cu părinții săi. La un moment dat, el i-a zis tatălui să tacă. | Antena 1

Andrei a vorbit cu mama sa, iar la un moment dat a intervenit și tatăl. După ce i-a mulțumit pentru că i-a zis ”la mulți ani”, acesta a rugat-o pe mama lui să-i transmită ”să mai tacă”.

Andrei a vorbit cu părinții lui. Cum explică de ce a zis: ”Spune-i lui tata să mai tacă”

”Mă bucur că m-ai sunat. Te pup și te iubesc, aveți grijă”, a afirmat Andrei în timpul conversației cu mama sa. ”Și noi vă iubim pe voi, să aveți grijă de voi, să ne întâlnim sănătoși.”, a răspuns mama concurentului.

Atunci a intervenit și tatăl lui Andrei: ”La mulți ani, Andrei, din partea noastră.”. ”Mulțumesc, tată”, a venit răspunsul băiatului. Tatăl lui a continuat să spună ceva: ”Toate cele bune Simonei”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 iunie 2023. Mihai și Hatice au inaugurat camera matrimonială - video

”Spune-i lui tata să mai tacă puțin că nu aud”, a afirmat Andrei. Ulterior, el a explicat de ce a spus aceste cuvinte.

”Da, el mereu face așa (n.r. intervine), intră peste mama. E enervant când intervine așa. Nu lasă omul să comunice până la capăt. De fiecare dată, intervine și na... Cu toate că eu țin la el, dar am așa ceva, mai rece, față de el. Așa am fost. Probabil ce am trăit în trecut. Sunt puțin mai rece. Îl iubesc și pe el destul de mult. Eu voiam să o aud pe mama. Dacă voia să vorbească și el, putea să ia telefonul să vorbească așa mai... Deși nu știu cum să zic, îmi apreciez mult părinții, mai ales pe mama. Pe tata nu-l iubesc atât de mult ca pe mama”, a explicat el după ce a conversat telefonic cu părinții.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 27 iunie 2023. Mihai și Hatice au inaugurat camera matrimonială - video... Mireasa, sezon 4. Mai poate Ela să conceapă copii? Detalii despre starea ei de sănătate, la 6 luni după ce a pierdut o s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x