Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 10 noiembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andy și Adrian. Cine părăsește competiția

Timp de o săptămână, fanii Mireasa au votat la cursa de eliminare în care s-au aflat Andy și Adrian. Simona Gherghe a anunțat ce băiat părăsește competiția.

Colaj cu Andy și Adrian Galerie
Andy și Adrian au fost în cursă de eliminare. Publicul a decis cine părăsște casa Mireasa | Antena 1

Publicul Mireasa a votat pe mireasa.a1.ro în Aplicația Antena 1. Fanii emisiunii au răspuns la întrebarea: „Ce concurent doriți să eliminați de la Mireasa?”

Publicul Mireasa a votat intens și a hotărât ce băiat trebuie să rămână în competiție și ce băiat să plece.

„Cel care păreăsește acum emisiunee pentru că a fost votat de peste 57% dintre telespectatori este Adrian”, a anunțat Simona Gherghe.

„Sincer vă spun că mă așteptam”, a spus Adrian.

Citește și: Mireasa sezon 8, 10 noiembrie 2023. Sergiu s-a despărțit de Madi. Fata a ieșit desculță pe porți: „M-ai sfâșiat! Încă te iubesc”

Adrian a fost eliminat din casa Mireasa

Băiatul a așteptat cu speranță să vadă dacă este în top 3 și are imuniate. Din păcate pentru Adrian, în top 3 s-au aflat Daniel, Sergiu și Marius.

Daria, fata care s-a delarat într-o cunoaștere cu Adrian, nu și-a putut stăpâni lacrimile când a aflat că Adrian într-adevăr părăsește casa Mireasa.

„Le mulțumesc telespectatorilor, mamelor, fetelor! A fost o experiență minunată!”, a spus Adrian când a aflat că este eliminat din casa Mireasa.

„Nu mă aștptam! Îmi era greu să-mi imaginez, dar asta e! Am rugat oamenii să-l voteze să-i dea imunitate, dar...”, a spus Daria printre lacrimi.

Întrebat dacă o va aștepta pe Daria, Adrian a răspuns: „Da, normal”, iar fata a zis: „Vom vedea”.

Doamna Maria a precizat că ea nu va pleca.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat la task-ul Cabina Telefonică. Ce momente dificile au existat

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 10 noiembrie 2023. Sergiu s-a despărțit de Madi. Fata a ieșit desculță pe porți: „M-ai sfâșiat! Încă te... Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x