Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 11 octombrie 2023. Ce au discutat doamna Anina și Bia la cafea. Cum a reacționat Robert când a văzut imaginile

Bia și doamna Anina au ieșit din casa Mireasa pentru a sta de vorbă la cafea, după toate discuțiile tensionate pe care le-au avut în ultima vreme. Bogdan le-a însoțit, pentru că a participat la task-ul cătușelor alături de iubita lui Robert.

colaj cu Robert, Bia și doamna Anina Galerie
Bia și doamna Anina au discutat la cafea, în afara casei Mireasa | Antena 1

Doamna Anina și Bia au discutat la cafea, iar mama lui Robert i-a atras atenția fetei că în loc să discute despre viitor, sau despre alte teme cu fiul ei, cei doi oferă scene tendre la televizor.

„Povestea trebuie continuată în afară. Faceți cum vreți, locul meu nu mai e aici cu voi. Eu de la început am zis că nu locuim împreună și a venit momentul. E un efort foarte mare să fiu aici cu voi. Eu trebuie să mă retrag și îmi doresc. Între noi apropierea va veni în afară. Vă rog pe voi să vă luați viața în piept. Să plătesc atât să fiu considerată vinovată. Mi-ar plăacea un pic de decență. Eu am văzut doar atracție fizică fantastic de mare”, a spus doamna Anina.

Citește și: Mireasa sezon 8, 11 octombrie 2023. Conflictul dintre Bia și doamna Anina a escaladat. Mama lui Robert: „S-a terminat!”

Cum a reacționat Robert, când a văzut ce au discutat doamna Anina și Bia în afara casei Mireasa

„Vă înțeleg decizia. E părerea dumneavoastră. Dar eu cu Robert vom dori să stăm cât mai mult în casă pentru că asta ne face bine. Eu și Robert am greșit amândoi pentur că nu am știut cum să ne comportăm cu dumneavoastră în acest context”, a răspuns Bia.

„Eu cu Robert am înțeles unde am greșit. Răâne să vedem ceea ce va aduce timpul”, a mai spus Bia.

Robert a rugat-o pe mama lui să nu mai insiste ca el și Bia să părăsească emisiunea Mireasa.

„M-a deranjat că a insistat pe ideea că între noi e doar atracție fizică. De câte ori ai zis, mami, că îți place cum vorbesc, cum mă descurc? Părerea mea personală e că tu vrei să ieș din casa Mireasa. Nu mă trage cu tine”, a spus Robert.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce s-a întâmplat în pauza publicitară care a venit după ce Bia i-a spus o replică „dură” doamnei Anina

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Hatice și Mihai de la Mireasa s-au filmat în jacuzzi. Ce mai fac cei doi și cum au apărut în mediul online. Ce au anunța... Cum a surprins-o Andrei pe Simona de la Mireasa, de curând. Fosta concurentă a împărtășit totul cu fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x